Alen,587545 scrie:domnu' Gheorghita, imi pare sincer rau ca tre' sa va avertizez pentru incalcarea regulamentului, conform citatului de mai jos:
"Reactualizarea anuntului de vanzare (UP)
Aveti dreptul la un singur mesaj de genul UP sau SUS pe zi (de readucere pe prima pozitie a subiectului dvs). Daca trimiteti mai multe, pentru fiecare "UP" sau "SUS" veti primi 1 avertisment/warn."
vad ca dati cate 2-3 up-uri pe zi, asa ca fiti multumit ca luati doar un avertisment
bafta la vanzarea masinii !
Va multumesc!

Imi cer scuze pentru incalcarea regulamentului. Sincer sa va spun, nu citisem regulile sectiunii. Sper ca nu mai incalc vreo regula daca îi dau o mica explicatie d-lui Otmar pentru "pretul cel putin ironic" solicitat de mine.
Otmar,587614 scrie:hritcugheorghita,584706 scrie::) Up!
Accept si schimb cu Ford Fiesta in 4 usi, an minim 2001, inmatriculata, benzina, AC, cu aspect si stare de functionare bune + diferenta 3000 euro
fix .

You must be joking

Ma iertati, dar... "3000 euro FIX", ca diferenta la o fiesta dupa 2001?
Suna cel putin ironic

Posibil sa fi cerut initial o diferenta cam mare, dar daca ati citit toate mesajele mele inainte sa ma certati, sigur ati fi observat ca ieri am facut cateva corecturi: Ford Fiesta sau Fiat Punto, an fabr. 2001-2002 + diferenta 2600 euro negociabil.
Am gasit pe multe site-uri anunturi de
vanzare Ford Fiesta 2001, cu preturi de 2600 E...2800 E...3000 E. Daca adunam pretul mediu de 2800 E cu diferenta de 2600 E
neg. solicitata de mine rezulta 5400 E
neg. . Eu consider acest pret rezonabil pentru masina mea. Am cumparat-o in 2007 cu 6700 E si acum am ajuns sa o vand (sau cel putin incerc) cu 5400 E, posibil chiar si un pic mai putin. Ati fi vrut sa o vand la jumatate de pret cumva, domnule Otmar?
Asta nu o sa se intample, chiar cu riscul de a nu mai vinde masina. Nu o sa le fac pe plac amatorilor de chilipiruri care vor sa cumpere masini ieftine si cu kilometri putini.

Eu nu fac afaceri cu masini si nu o vand sa scap de ea. O vand pentru a-mi rezolva ceva probleme financiare, dar am nevoie totusi si de o masinuta ca sa ma deplasez. Tocmai de aceea am ales un schimb cu o masina mai mica si un pic mai veche, ca sa pot solicita si o diferenta.
Toate cele bune!
Scad din nou pretul (probabil ultima data):
Pret vanzare 5300 euro.
Accept si schimb (urgent) cu:
- Ford Fiesta in 4 usi, an 2001-2002, inmatriculata RO, benzina, AC, cu aspect si stare de functionare bune + diferenta 2500 euro neg.;
- Fiat Punto in 4 usi, an 2001-2002, inmatriculata RO, benzina, AC, cu aspect si stare de functionare bune + diferenta 2500 euro neg.;
- Dacia SOLENZA an 2004-2005, benzina, AC, 75 CP, cu aspect si stare de functionare bune + diferenta 2400 euro fix.