Vand Ford Focus, 1.4 - Benzina + GPL
Caroserie/Numar usi: Hatchback
Culoare: Gri
Kilometraj: 102.000 km reali
An de fabricatie: la sfarsitul anului 2007, prima inmatriculare in 2008
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.4, benzina + GPL, 80CP, Euro4
Cutie viteze: manuala
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 8/6/7 l/100km, iar pe GPL consumul creste cu 1L/100km fata de benzina
Nivel de echipare: Trend
Detalii nivel de echipare: aer conditionat manual, volan din piele + pilot automat, CD6000, senzori de parcare fata/spate cu afisaj in interior pentru temperatura si distanta pana la cel mai apropiat obstacol, folii omologate geamuri spate + parasolar
Alte comentarii: carte service, revizii la zi, fara accident, ITP pana in ian 2014, instalatie GPL secventiala BRC, omologata, cu rezervor toroidal de 42l (34-35l full load). Taxa este platita si nerecuperata. Bonus: anvelope de iarna folosite doar ultimul sezon.
Autonomie GPL (echivalentul a 100 RON): 400-420Km extra-urban, 300-320Km urban.
Pret: 6170€ (pentru membrii forumului ClubFord) negociabil
Cateva poze sugestive: http://www.autovit.ro/ford-focus-C29426958.html
Va rog urmariti si cateva din postarile mele pe forum pentru mai multe detalii legate de masina, consum, etc.
Masina se vinde doar pentru ca e nevoie de bani, altfel nu m-as grabi sa o dau. Mi-as dori sa noul proprietar sa aiba grija de ea cel putin la fel de mult cum am avut si eu.
Daca aveti alte intrebari, va rog lasati un mesaj. Multumesc!
-
S3tSpy - Member
- Maşina: