Hei hei stai asa ca nu vreau sa ma cert si cu tine. Eu respect pareri, dar nu sunt obligat sa fiu de acord nu? Te ascult dar nu te aprob daca eu in opinia mea care este pe persoana fizica ea parerea nu cred asa

.
Tu invata sa nu mai judeci oamenii pe care nu-i cunosti. La Siriu, mai sus, pe drumul spre intorsura Buzaului, aproape de defileul Buzaului se afla un traseu. Mergand pe acel traseu, sus, in varf de munte, exista o stana langa un lac, la lacul Vulturilor. Acolo am fost de vreo 4 ori in viata asta si am dormit cu cortul. Am dormit in acea stana, intre cotetele la caini ( de teama ursilor, caci 2 ciobanesti mioritici pot sa omoare un urs ). Acum zi-mi tu, am stat de vorba cu un cioban? Nu numai, dar am mancat din aceasi farfurie si am baut din aceasi sticla. ( ca fapt divers, e traseu de vreo 3 - 4 ore pe jos sau cu un Jeep se poate face dar e dificil. Ca SUV, Tucsonul de peste 20.000 de Euroi, a urcat tras de Dusterul de 14.000, deci da, Duster Off-Road bate multe masini ). Acum ma duc cu un Land Cruiser 2010, e tanc

. Am stat de vorba, l-am ajutat etc. deci cam stiu ce inseamna 300 de oi, 50 de capre, 2 caini, si o mica gradina.
Eu am fost expeditionar la Palatul Copiilor, faceam muntii in tara asta cu ceaun, busola, harta, sac de dormit si cort in spate ( am la activ cele 3 varfuri de cand n-aveam buletin ). Inca nu am pierdut pasiunea de munte si trasee, si inca fac, unele din cele mai dificile. Marcam sau remarcam trasee, faceam curat in locuri, monumente, salvam copii rataciti la concursuri de orientare turistica si multe altele. Am stat in stane ( dormit cu cortul 2 3 zile ), am mers cu ciobani, am ajutat la curatenia unor locuri ( cum ar fi lacul acela, monumentul oastasilor de pe langa Nehoiu, exact in sosea ). Sunt oameni desavarsiti, buni la suflet, si muncitori. Eu nu folosesc apelativul decat in sens metaforic, dar am intalnit si ciobani care n-au multa minte. Asa ca ce zici, am stat de vorba si cunosc tiparul?
Legat de Zmarandescu, eu lucram la Exchange in Mall Plaza acum vreo 7-8 ani ( job pe perioada facultatii ) si ii schimbam bani periodic, cu buletinul. N-am vrut sa sune in vreun fel, scuza-ma, ci doar sa sti exact cum se scrie. Deviem de la subiect imi cer scuze dar trebuie sa ne lamurim.
Deci colegul, nu vreau sa ne certam sau sa iti dau peste nas ci doar sa intelegi unele lucruri. Acest om, Gheorghe Becali, nu e un om rau, doar ca e prost influentat, si orbit de mirajul puterii ( mai stim pe cineva asa? Nea Nicu Ceausescu? ). Iar banii nu dau dreptul nimanui sa jigneasca, sa injoseasca, sa terfeleasca oameni in mocirla. Banii nu te fac superior.