Arhiva

lambo doors si un upgrade ecu pt cougar

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

lambo doors si un upgrade ecu pt cougar

Mesajde Trackball » 06 Mai 2010, 00:58

:)) Tati ..matale esti cam comunist! ...ce procente dai, 1% ....de ce nu dai cu virgula (un 0,976 % ar fi mai concludent) ....
De ce nu iti iei u prietenii tai ..aia ai multi ...si faceti un gratar in boxer (peugeot) ....d'a asa cu usile inchise ...cum faceau odata ciorile la nemti ...
Imi cer scuze ca am fost offtopic ...poate masina mea e probabil urata ...dupa parerea unora ...dar nu mi'a placut procentajul ala...
Trackball
Incepator

Maşina: Ford Cougar 2000 2.0 131cp

Re: lambo doors si un upgrade ecu pt cougar

Mesajde unariciflocos » 06 Mai 2010, 09:47

Nu inteleg cum comentariile care le fac ar sugera ca sunt comunist. Documenteaza-te aici http://en.wikipedia.org/wiki/Communism ce este comunismul. Vad ca esti cam redus, cel putin asta reflecta comentariile xenofobe care le faci, limbaj folosit si nu in ultimul rand gusturile in materie de "tiuning" :).

Crede-ma ca nu am de ce sa-mi fie ciuda pe tine, eventual daca mi-ar pasa mai mult decat e negru sub unghie m-ar incerca niste compasiune sau chiar mila.
unariciflocos
1nsane Member

Înapoi la Arhiva