Astazi e marti 13, zi perfecta pentru umblat la instalatia electrica a masinii din dotare.
Am printat instructiunile de la Cristi, m-am pozitionat strategic cu masina in parcarea de la Baumax (pentru eventuale mici cumparaturi, ceea ce am si facut pana la urma, niste piulite si saibe M6, plus o cheie de 10 pentru fixarea lor pe bornele bateriei).
Montajul a decurs OK, legaturile la borna le-am facut dupa cum reiese din poza urmatoare. Am bagat si modulul DRL intre baterie si peretele cutiei de plastic in care sta bateria:

Dupa care, am prins mai intai firul maro pe plusul becului H1 (faza lunga). Curios nevoie mare, am bagat siguranta si i-am dat o cheie. Si... a mers!
Am prins si firul de comanda pe pozitie, am mascat firele sub mansonul de cauciuc la far :
Si sub capacul cutiei de la baterie, in final aratand asa:

Si un mic filmulet, cu functionarea jucariei:
@crististreulea: Multumesc pentru modul, poti bifa un client multumit pe lista. Acum merg cu luminile pe auto, in urmatoarele zile voi observa cum functioneaza la treceri pe si dinspre faza scurta. Daca apar functionari in afara parametrilor, voi reveni cu precizari. Eu sper sa nu fie cazul.
Aaaa... si era sa uit: sper sa nu conteze asta, dar totusi precizez ca pe toata durata montajului si a testarilor temperatura exterioara a fost +5° C.