Vand 2 seturi de Jante pt mondeo mk3

1: Jante pe 17 cumparate anul trecut.NOI ,,tot asa in vara.din germania ,stantate made in germany nu turcisme ,echipate cu cauciucuri vara care mai merg si anul acesta ,nu pot minti ca sunt ca noi sau ceva de genul,doar ce pot zice ca inca mai merg vara aceasta si vara viitoare .Cauciucuri fata 225\45\R17 Pirelli ,spate 235|45\R17 Brigestone.
Fara LOvituri,Indoituri ,Zgarieturi pe jante ,fara galme cauciucurile.
Piulitele +inele de centrare cu care au venit (kit de instalare pt mondeo)
PRindere 5x108
Pret pt ele tinand cont ca au fost 55o euro cu tot cu gume si m-am folosit de ele .
Pret 400 euro all inclus, gume ,piulite+inele POZA 1 mai jos
2 Jante originale FOrd,asa am luat masina cu ele ,echipate cu cauciucuri de primavara|vara ,cumparate de noi gumele ,rulate nu stiu cat sa zic sigur 10 oookm.,Gumele MATADOR ,205\55\R16 identice toate 4 .
Jantele prezinta urme de uzura ,doar masina este de 9 ani ,Echilibrate .nu sunt crapate ,nici zgariate .VIitorul proprietar va beneficia de o vopsire ca orice eventualitate ,deci cand se va gasi cumparator eu in termen de 2-3 zile le voi da inca o pelicula de vopsea grii metalizat sa arate cat de cat noi .Nu vreau sa ascund eventuale defecte ,cine doreste le vede si daca vrea sa ii dau sau nu vopsirea ,el alege
Gumele nu au avut nici o pana ,se poate verifica pe costul cumparatorului
PRET 250 jante+Gume POza 2 mai jos
Prima pereche de jante au capacele cu sigla ford in mijloc,a doua pereche de jante are tot capacele cu sigla ford in mijloc dar nu sunt cele de la jantele actuale ,sunt un pic mai mici se vad si in poza cu jentile 2,dar nu da urat iar cine doreste sa cumpere capacele actuale si care se potrivesc perfect costa 25 ron bucata capacel la forcar
Motiv: j-a-n-t-e
-
badboy20cm - 1nsane Member
- Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
- VIN: WF0WXXGBBW1U89568