Navigatie originala Ford - Denso +cabluri +Bluetooth/Voice
Pt. ca vreau sa trec la o calitate mai buna a sunetului in masina, m-am gandit sa scot la vanzare ce am acum pe masina:
Unitate audio cu Radio, CD Audio / MP3, Navigatie - Denso - modelul cu ecran mare, color, touchscreen
Modul Bluetooth cu Voice si cradle pt. Nokia 6310 (parca - oricum se potrivesc 3 modele, 2 dintre ele le am si le ofer si pe acestea in acest pachet).
Consola centrala in care se monteaza ecranul.
Cablurile necesare pt. a fi montate pe o masina ce nu a fost prevazuta cu ele din fabrica + cablu AUX.
Antena radio + GPS + antena telefon.
Pretul este de 800Euro + consola dvs. centrala + comanda pt. clima.
Oferta este valabila doar pt. cei cu Mondeo 3 facelift si comanda pt. clima cu buton Auto.
0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru.
P.S. Nu trimit prin Posta / Curier.
Pt. poze: http://www.fordmondeo.org/forum/showtop ... post/last/
Unitate audio cu Radio, CD Audio / MP3, Navigatie - Denso - modelul cu ecran mare, color, touchscreen
Modul Bluetooth cu Voice si cradle pt. Nokia 6310 (parca - oricum se potrivesc 3 modele, 2 dintre ele le am si le ofer si pe acestea in acest pachet).
Consola centrala in care se monteaza ecranul.
Cablurile necesare pt. a fi montate pe o masina ce nu a fost prevazuta cu ele din fabrica + cablu AUX.
Antena radio + GPS + antena telefon.
Pretul este de 800Euro + consola dvs. centrala + comanda pt. clima.
Oferta este valabila doar pt. cei cu Mondeo 3 facelift si comanda pt. clima cu buton Auto.
0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru.
P.S. Nu trimit prin Posta / Curier.
Pt. poze: http://www.fordmondeo.org/forum/showtop ... post/last/
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

-
DGAlexandru - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008