Nav orig Ford - BlauPunkt TravelPilot NX + DVD, Clima, Masca
Vand o navigatie BlauPunkt TravelPilot NX care a fost montata din fabrica pe masina mea - Mondeo 4 Titanium X, din 05.2008.
Navigatia e cu TouchScreen si Clima integrata.

Pe langa unitatea de navigatie ofer si:
- DVD-ul cu harta europei de vest (varianta 2008), carcasa originala pt. DVD;
- cardul cu sigla Ford ce contine codul de deblocare al navigatiei;

- unitatea de comanda pt. clima

- masca frontala pt. varianta Mondeo 4 Titanium X (Series 66)

Pt. a o putea monta in bord mai aveti nevoie de un suport de plastic ce se monteaza in bord, in spatele navigatiei, pt. a o sustine. In acest moment aveti unul care e ceva mai mic, pt ca e nevoie sa sustina o unitate audio mai mica cat si inca un compartiment in care intra comanda actuala pt. clima. Pretul de nou pt. acest suport e pana in 100lei.

Pt. a avea si partea de GPS functionala, trebuie sa achizitionati si o antena GPS - pret 50-60lei.
Pt. a avea un aspect frumos, ar trebui sa inlocuiti butoanele de pe navigatie, cele originale fiind deteriorate datorita folosirii unui primer de calitate inferoara la data fabricatiei - recunoscut de Ford printr-un TSB, dar pt. ca atunci cand am luat masina nu mai era in garantie (avea 3 ani), nu am mai putut sa le schimb pe garantie. Pretul de nou este undeva la 400lei.
Pretul este de 2.000lei, montaj si configurare (cu IDS) inclus.

Navigatia e cu TouchScreen si Clima integrata.

Pe langa unitatea de navigatie ofer si:
- DVD-ul cu harta europei de vest (varianta 2008), carcasa originala pt. DVD;
- cardul cu sigla Ford ce contine codul de deblocare al navigatiei;

- unitatea de comanda pt. clima

- masca frontala pt. varianta Mondeo 4 Titanium X (Series 66)

Pt. a o putea monta in bord mai aveti nevoie de un suport de plastic ce se monteaza in bord, in spatele navigatiei, pt. a o sustine. In acest moment aveti unul care e ceva mai mic, pt ca e nevoie sa sustina o unitate audio mai mica cat si inca un compartiment in care intra comanda actuala pt. clima. Pretul de nou pt. acest suport e pana in 100lei.

Pt. a avea si partea de GPS functionala, trebuie sa achizitionati si o antena GPS - pret 50-60lei.
Pt. a avea un aspect frumos, ar trebui sa inlocuiti butoanele de pe navigatie, cele originale fiind deteriorate datorita folosirii unui primer de calitate inferoara la data fabricatiei - recunoscut de Ford printr-un TSB, dar pt. ca atunci cand am luat masina nu mai era in garantie (avea 3 ani), nu am mai putut sa le schimb pe garantie. Pretul de nou este undeva la 400lei.
Pretul este de 2.000lei, montaj si configurare (cu IDS) inclus.

---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

-
DGAlexandru - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008