Jante aliaj Y Focus R16 cu gume si alte piese
Pun spre vanzare 4 jante de aliaj originale ford cu care a fost echipata masina mea din momentul achizitionarii in august 2010!
Prezinta urme normale de uzura,cauciucurile de iarna au fost folosite doar doua ierni si au fost achizitionate de noi in 2011!Pneurile de vara,sunt in conditii bune,fara galme si mai merg lejer doua veri!
Pret 4 jante cu caucuiucurile de iarna -450 euro
Pret 4 jante cu cauciucuri vara-420 euro
Le schimb si cu jante de st pe 18 si gume de vara care sa mai mearga macar o vara plus o diferenta,dar care sa nu fie exagerata!
transportul se poate face cu orice firma de courierat insa cu plata transportului in avans!
Pentu detalii 0754597032 sau mesaj privat!
ofer si rog seriozitate!
oferta nu va fi valabila mult timp,intrucat daca pierd ocazia de a-mi achizitiona jantele de st voi pastra acest set de jante!
Prezinta urme normale de uzura,cauciucurile de iarna au fost folosite doar doua ierni si au fost achizitionate de noi in 2011!Pneurile de vara,sunt in conditii bune,fara galme si mai merg lejer doua veri!
Pret 4 jante cu caucuiucurile de iarna -450 euro
Pret 4 jante cu cauciucuri vara-420 euro
Le schimb si cu jante de st pe 18 si gume de vara care sa mai mearga macar o vara plus o diferenta,dar care sa nu fie exagerata!
transportul se poate face cu orice firma de courierat insa cu plata transportului in avans!
Pentu detalii 0754597032 sau mesaj privat!
ofer si rog seriozitate!
oferta nu va fi valabila mult timp,intrucat daca pierd ocazia de a-mi achizitiona jantele de st voi pastra acest set de jante!
-
radu_andry90 - Member
- Maşina: Focus ST mk2 2.5T