Caut urmatoarele repere pt Ford Focus break 2002, benz. 1,6
Ma intereseaza sa achizitionez urmatoarele repere second-hand (din dezmembrari) pentru ford focus break 2002, 1,6; benzina - in stare estetica si functionala buna:
- 4 capace pt jante aliaj (modelul din imagine) cu cotele indicate;
- 16 piulite cu saiba rotativa (de preferat cu cap) pt jantele din foto de mai sus (metric 12).
- plasticul interior de sub geamul 3 dreapta - spate - codul 55158 din figura - culoare neagra
-plasticul de deasupra radiatorului - codul in desen 8327B
- 2 sau 3 nituri din plastic pt fixarea mastilor (grilei) din fata parbrizului (cele care se demonteaza la inlocuirea fitrului de polen) - ma intereseaza doar niturile dar am pus foto si cu blocul in care se clipseaza acestia pt a se putea observa mai exact despre ce reper este vorba.
In cazul in care aveti de vanzare repere din cele solicitate, rog sa-mi lasati un pm cu oferta dvs de pret daca se pot trimite prin posta. Va garantez seriozitate maxima din partea mea! Multumesc anticipat pt eventualele oferte!
- 4 capace pt jante aliaj (modelul din imagine) cu cotele indicate;
- 16 piulite cu saiba rotativa (de preferat cu cap) pt jantele din foto de mai sus (metric 12).
- plasticul interior de sub geamul 3 dreapta - spate - codul 55158 din figura - culoare neagra
-plasticul de deasupra radiatorului - codul in desen 8327B
- 2 sau 3 nituri din plastic pt fixarea mastilor (grilei) din fata parbrizului (cele care se demonteaza la inlocuirea fitrului de polen) - ma intereseaza doar niturile dar am pus foto si cu blocul in care se clipseaza acestia pt a se putea observa mai exact despre ce reper este vorba.
In cazul in care aveti de vanzare repere din cele solicitate, rog sa-mi lasati un pm cu oferta dvs de pret daca se pot trimite prin posta. Va garantez seriozitate maxima din partea mea! Multumesc anticipat pt eventualele oferte!
Teoreticienii stiu de ce functioneaza un lucru dar nu stiu cum, practicienii stiu cum functioneaza dar nu stiu de ce, noi imbinam teoria cu practica -> nu ne functioneaza nimic si nu stim de ce!
-
nykdvhd - Incepator
- Maşina: Mondeo MK5 2016- 179CP; Ford Focus, 2002, 1600cc, 101CP & Ford Fiesta TDCI, 1.4, 2008;
- VIN: WF0FXXWPCFGR05820