The misery
Sunt membru Club Ford de aproape 2 ani si uite ca abia acum m-am hotarat sa imi prezint masina. Multi o stiti si de la intalnirile din Bucuresti.
Ford Fiesta 2005, modelul pre-facelift, cu motorasul de 1300cc si 70 ponei. O am de 3 ani si putin peste jumatate. Este prima masina a mea si am parcurs ~ 48 000km, facuti majoritatea in marele Bucuresti. Pana acum am schimbat la ea alternatorul la 1 saptamana de la cumparare pt ca era defect din fabrica, si sonda de marsarier acum 1 luna cred. Masina este frumusica si acum si am si un motiv de bucurie in plus. I-am luat incaltari noi: Team Dynamics Jet white de 15" cu cauciucuri Nankang NS2 Sport 195/50. Sunt super multumit si imi plac la nebunie mai ales ca fata de jantele standard de ford de aceeasi dimensiune, acestea au ET-ul diferit si sunt iesite mai mult in afara. Alte modificari aduse masinutei ar fi un filtru de aer sport biconic montat la 30 000km. De altfel este o cheltuiala de care nu imi pare rau nici acum.
Singurul lucru care nu imi place este galagia. Nu este antifonata catusi de putin masina. Sa le fie rusine celor de la Ford pt asta... ma simt ca intr-o caruta si se aud sunete dubioase din toate partile. Ma mai deranjeaza puterea mica pt acest model, dar fiind prima masina am inceput sa observ lipsa puterii abia dupa un an si ceva. Deci ma plang de putere de doar 2 ani

Pentru viitor as vrea sa ii mai pun folie pe geamuri si arcuri sport (-3cm).
In galleria personala se gasesc si pozele cu masinuta mea. Nu le-am mai pus in post pt ca sunt prea mari si nu am vrut sa le redimensionez. Jantele au fost montate acum o saptamana si nu le-am spalat pana acum. Praful si funinginea in combinatie cu ploaia s-au transformat in pete pe frumoasele jante. Bine ca nu se vad de la distanta
Si de ce ii spun "the misery" sau mizeria cum imi place mie sa o alint? este tocmai pentru faptul ca o tin mereu curata

Sa auzim de bine! Drum intins si fara gropi! Bani de benzina sa fie

Ah, am uitat ceva: Echipare comfort, aer conditionat si servo, geamuri electrice fata...10 800 euro in Octombrie 2005
-
mihai_florescu_09 - 1nsane Member
- Maşina: Ford Fiesta 2005, 1.3i, 70cp@5600RPM, Tonic, Comfort, B-33-MZY