Daca veniti de la Bucuresti si doriti sa mergeti la Rm.Valcea sau Sibiu, din Pitesti faceti dreapta si veniti pe Curtea de Arges, la fel daca mergeti spre Bucuresti la 15km dupa ce iesiti din Rm. Valcea urmariti indicatoarele rutiere si faceti stanga si mergeti tot pe Curtea de Arges, acolo este o portiune de cca. 2km mai proasta pana a intra in Curtea de Arges, dar macar au avut bunul simt sa umple gropile cu spartura de calcar si este cat de cat acceptabil... in schimb pe Dealul Negru pe raza localitatilor Moraresti si Dedulesti pana la intrare pe raza jud. Valcea, tot ce apartine de jud. Arges este cumplit...

cred ca si dupa un bombardament ar fi aratat mai bine...

fratilor sunt cratere adinci de cel putin 50cm unul dupa altul si unul langa altul..., degeaba incerci sa faci slalom ca nu ai cum sa le eviti iar daca nu esti atent risti sa lasi pe acolo pe langa cauciucuri cu jenti si bara din fata cu tot cu motor si risti sa iesi prin parbriz afara...

Am fost pe drumuri de munte neasfaltate si nu aratau asa cumplit... mai este si drum european, cica... Ne facem de ras... De ce naiba nu aduc cateva masini cu spartura de calcar sau nisip ca banuiesc ca este mai ieftin sa-l taseze si sa umple astfel craterele din drum...?! Oricum ar trebui sa-i schimbe denumirea din drum european in drum forestier si ala este mai bun...
La fel de praf este si drumul de la Campulung unde este fabrica aceea de ciment, pana la Curtea de Arges...
Acum 2 saptamani veneam de la Brasov si pentru a ajunge la Rm. Valcea pentru a evita craterele de pe drumurile din jud. Dambovita intre localitatile Moreni si Targoviste -
tot ce se intituleaza drum pe raza jud. Dambovita cu exceptia portiunii Targoviste - Gaesti este la fel de jalnic ca cel dintre Pitesti si Rm. Valcea - si datorita peisajului superb care este pe la Rucar - Moeciu am zis sa merg pe la Paraul Rece - Rasnov - Bran - Moeciu - Rucar - Campulung - Curtea de Arges - Rm. Valcea...
Totul a fost super, drum excelent, vreme insorita, zapada, peisaj superb, pana am ajuns la Campulung la fabrica aceea de ciment...
Eeee... de acolo a inceput calvarul... iti rupi masina fratilor pe drumul acela de pe dealurile alea...
De un lucru sunt sigur... in ciuda peisajului superb nu voi mai calca niciodata pe acolo... asa cum sunt sigur ca si-au spus foarte multi turisti care au vrut sa viziteze zona respectiva si au ramas cu un gust amar dupa...
Referitor la conceptia unora ca banii incasati in urma platii rovignietei nu sunt indeajuns pentru repararea drumurilor ii rog sa-si aduca aminte de vestita si se pare uitata de mult se pare
Taxa Basescu care a ramas inclusa in pretul carburantilor...

Banii aceia unde se duc...?! Va spun eu, la burtosii aia de directori, directorasi, consilieri in frunte cu Ministrul Transporturilor... se mai asfalteaza 2km de drum, se mai ridica o vila...
Ne plangem - cei de la Guvern - ca CFR-ul este pe picior de faliment... de ce nu se da o lege ca la vecinii nostri unguri, ca tot ce inseamna transport pe TIR sa fie pus pe calea ferata... si in acest fel ne protejam drumurile de TIR-urile care le distrug, fluidizam traficul, reducem nr. accidentelor rutiere si pe deasupra rentabilizam si CFR-ul...?!
Va spun eu de ce... pentru ca daca se face acest lucru se distruge un intreg lant... CFR-ul nu mai da faliment si nu mai vin unii altii sa-l cumpere pe un pret de nimic, drumurile nu se mai strica si mor de foame "regii asfalturilor", dau faliment unii care au firme imense de transport intern si international si implicit masinile noastre nu se mai strica si atunci ce mai repara service-urile...?!
In schimb noi achizitionam sute de radare de ultima generatie, ne pregatim sa implementam nu stiu ce nou sistem de supaveghere video care sa ma vada daca am platit sau nu rovignieta...
mde... saracul Nenea Columbeanu de cand au scos in afara legii camerele video fixe de supraveghere a traficului rutier si nu mai incaseaza 65% din totalul amenzilor nu mai face emisiuni la B1 cu scumpa lui Moni... nesimtitii de la firmele de asigurari scumpesc in draci RCA-ul, impozitele au crescut, pretul benzinei creste, chiar daca pretul barilului de petrol a scazut, se fac disponibilizari pe rupte, numarul somerilor a crescut, locuri de munca ioc, se moare de foame, de frig, rata criminalitatii a crescut, taxe peste taxe, impozite peste impozite...
Sa mai continui...?! Nu are sens... Si asa nu ne asculta nimeni... De urmatorul lucru sunt sigur: din noiembrie nu am mai platit rovignieta si nici nu o voi mai plati. Prefer sa platesc amenda - daca voi fi prins - numai ca banii sa nu se duca direct la drumuri...