Tu ori esti iscoada ori nu iti dai seama de ce zici

... pai daca am face noi un clasament al statiilor dupa performante (desi nu cred ca suntem in masura sa facem asta - si oricum nu stiu care ar fi criteriul ... iar eu cel putin nu am testat decat in anumite limite ceva modele care mi-au trecut pe mana) ne-am certa pana ne-ar creste barba alba!!
Probabil ca cel mult am putea sa facem un clasament in excel dupa functii, puteri, etc si eventual (pe cat posibil) dupa preturi .. adica sa scriem modelele de statii pe un rand pe verticala iar pe orizontala sa scriem toate functiile mai importante si sa completam in dreptul fiecareia ce are si ce nu.. asta s-ar putea face fara probleme.
Eu nu ma-as baga pt inceput decat la Maxon, Midland, TTI .. ulterior mai vedem si la restul pt ca nu prea le cunosc in detaliu.
Marci sunt multe pe piata: Alan - Midland, Albrecht, Cobra, CRT Superstar, Danita, Intek, Jopix, Magnum, Maxon, President, Ranger, Roadcom, Stryker, Team, TTI ..
La alea de radioamatori nu cred ca e cazul sa ne bagam pt ca nu cred ca intereseaza pe f multi.
Ar fi f util tabelul pt ca apoi ar fi ca o Biblie in alegerea unei statii pt multi.
Nu stiu daca eventual nu s-au ocupat altii inaintea noastra pe alte site-uri de afara de asta.. si sa luam direct para malaiata.. cred ca cel mai bine ar trebui cautat inainte!