de VIPER » 19 Oct 2009, 23:05
Ma uit si ma minunez... Top 20 la nr de posturi, in poza atasata. Pana acum am cam tacut, dar m-am uitat afara, nu e luna plina deci nu vad motivele unei astfel de "explozii" de acuze si, culmea, la adresa lui Cristi fara de care forumul ar fi zob! Deci, concret, Domnule Bibanu, nu vi se pare ciudat ca in 1 an ati strans aproape tot atatea posturi cat altii in 2-3 sau chiar 4 ani? Si daca nu s-ar fi oprit contorizarea in zonele in care se vorbesc cate in luna si in stele, acum erati in top 10 sau chiar 5? Eu unul deja sunt uimit cum ciclic Dvs veniti cu o astfel de bomba OTV-istica. Hai sa mai facem un pic de scandal. Acusi or sa apara si ajutoarele Dvs (observati, va vorbesc cu Dvs chiar daca acusi am 38 de ani!). Sa nu va mire ca cei "colorati", "politia forumului" cum peiorativ ne zice cineva, ii vor lua apararea lui Cristi! Eu unul m-am saturat de victimizarile Dvs si de atentia care vi se acorda. Puteti fi cel mai bun mecanic din lume, nimeni nu va neaga aceste calitati. Dar, si vi s-a mai zis, se pare ca nu sunteti compatibil cu ideea de forum si cu asta basta. Era atat de greu sa intrebati frumos ce si cum? Nuuuu, era mai interesant sa faceti un pic de show DD-TV, ca asta le place romanasilor. Intai faceti acuzatii extrem de grave, apoi o dati de gard. Oaresce coloana vertebrala aveti? Sau ne luati acum iar cu greutatile vietii si alte cantece patriotice? Sunteti administrator de firma. Asa, si? Vreti un premiu? Sunt sute de mii ca Dvs in tara. Asta nu e un titlu de glorie (cred ca si eu sunt Administrator, daca ma gandesc bine). Vreti noua ordine? Nu va opreste nimeni, dar nu aici. Se greseste mai sus cand se zice ca un forum e democratie. Pe naiba, un forum este despotism luminat! Cautati si vedeti ce inseamna.
Ca sa inchei (ca imi veti raspunde garantat): ce am scris mai sus nu vine de la "politistul forumului" VIPER, ci de la omul din spatele tastelor. In ultima vreme am vazut doar rautate in jur, si nici o forma de incercare macar de a rezolva problemele inainte sa se ajunga la astfel de bombe.
Iar a va pune familia in fata ca un scut in razboi, e patetic...
Later edit: si se pare ca aveti o maaare problema in a avea "deasupra" pe cineva mult mai tanar... Poate ar trebui sa stiti ca unii tineri din ziua de azi sunt mult mai capabili ca multi din generatiile noastre. Eu unul am avut 2 sefi ce imi puteau fi copii, si au fost oameni de exceptie.
- Fişiere ataşate
-

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017