Discutii libere/forum

de unde sa cumparam si de unde sa nu cumparam online?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: de unde sa cumparam si de unde sa nu cumparam online?

Mesajde VIPER » 03 Sep 2008, 13:50

Sa reinviem un pic topicul... Va avertizez ca e ceva de citit, daca nu aveti rabdare treceti peste si ziceti-va in mintea voastra "altul care are prea mult timp liber" :D

Am comandat de pe http://www.bpfordworldrallyteamcollection.com/ 1 tricou si 1 sapca. Site-ul e cel oficial, la el se face trimitere de pe site-ul oficial al echipei: http://www.bpfordwrc.com

Tricoul ar fi trebuit sa fie asta: http://www.bpfordworldrallyteamcollecti ... roductid=4
Imagine

Sapca asta: http://www.bpfordworldrallyteamcollecti ... oductid=13
Imagine

Au venit insa astea:
Imagine

Drept pentru care le-am dat urmatorul mail:

"Dear Sir/Madam,
I just received my Order Number: XXX with a Polo T-Shirt and a Team Cap.

The problem is the Polo T-Shirt is no way near what I ordered from the website!
On the website it was this: http://www.bpfordworldrallyteamcollecti ... roductid=4 with FORD logo and sponsors logo, and I received what is in the attached picture... The description on the website says: "This 100% cotton garment fully branded with embroidered sponsor and team logos is a staple for team and rally fan alike." as you can see in the second attached picture.

The Team Cap is also different but it is quite OK.

I can understand the sponsors are changing, but I am sorry to tell you, if I would have seen the T-shirt you sent me in the first place, I wouldn't buy it... It doesn't even have the FORD logo!

If you need, I will forward you the 2 e-mails from you regarding the order.
All the best, XXX "

Raspunsul insa m-a bagat in priza:

"Thank you for your email.
We have looked into this and the Poloshirt that you ordered is sold out so we have sent you an alternative.
If you are not happy with this then we can accept this back with an enclosed note to state that you would like a refund.

Regards

The Sales Team"

Well, nu merge chiar asa ca la piata, nu la nivelul asta! Romanul e obisnuit insa sa inghita orice astfel de raspuns si sa "lase asa, ca merge"... Io, nu prea mai inghit, am inghitit destule... Deci:

"Well, on other online shops I was noticed before the order was dispatched, exactly to prevent this kind of situation. There is no statement on your website that a product can be changed without notice...

If I will send it back, who will pay for the transport? It is not my fault that on the website you sell something and in the package is something else, at your free will but on my expense.

I will forward the matter at the local Ford representative and to the BP Ford World Rally Team.

The fact is I was just at one fingertip to buy something from another Ford Rally website ( https://www.rallyemerchandise.com/acata ... thing.html ) but I thought you are trustworthy...

P.S. Even if I am from Romania I expect to be treated as any other EU citizen!

I am looking forward for your solution to this matter!"

Raspunsul lor a fost wrooooonggggg:

"Thank you for your email.
Please include a receipt for the return postage and we will refund this to your card. However we can only refund the amount we have charged you for the postage and no more.
As soon as we have your return we will then deal with your query.

Regards

The Sales Team"

Deci:

"Well,

"thank you" for the way you deal with the fans... I am sorry to tell you but I am not sure you will do what you said here, as you didn't do with the T-shirt...

Let's see what you wrote in Terms and Conditions:

"BP Ford World Rally Team shall sell and the customer shall purchase the goods subject to these conditions. No variation to these conditions shall be binding unless agreed in writing signed by the customer and BP Ford World Rally Team."

and

"Products
BP Ford World Rally Team reserves the right to make any changes in the specification of the goods which are required to conform with any applicable safety or statutory requirements or which do not materially affect the goods' quality or performance as part of a policy of continuous improvement. Products may differ slightly from the images shown."

and, from FAQ:

"What happens if not all the products I order are in stock?

BP Ford will endeavour to keep all products in stock at all times, however occasionally unforeseen customer demand absorbs all available stocks. BP Ford make every effort to remove any out of stock items from the web store.

BP Ford only charges for orders or parts thereof which can be fulfilled from stock, so in this instance the customers credit cards will not be debited any amounts for out of stock product. Should any products out of stock not be indicated on the web site, the customer will be notified by e-mail or post within seven days of receipt of your order advising of the revised anticipated delivery date. Any out of stock items will be shipped when available, with no additional shipping charges."

So, from my point of view, you didn't respect your part of the "agreement" which is a buying - selling action over the Internet. For me that product on the website is Out Of Stock and you just replaced with something similar (not slightly different!), at your own free will.

I am sorry, but I will go forward with this matter.

I will wear the T-shirt to show my support for the great FORD Rally Team, but I am in the unpleasant position to report your way of doing business.

Just for the record, I am 36 and the card used is mine, also the money used are mine, I am working for them."

Sublinierile imi apartin. Desigur, toata discutia a fost retrimisa catre UK European Consumer Centre ( http://www.ukecc.net/default.asp )

Mail-ul arata asa:

"Dear Sir / Madam,

I have a problem after an online shopping at the http://www.bpfordworldrallyteamcollection.com/ website. I forward you the entire discussion up to my last reply, starting from down to up (the correct order of reading). I also attached the photos regarding the product, the product on the website and the Terms And Conditions page (just in case they will change it).

To be short, I ordered a cap and a T-Shirt and they are totally different of the products I ordered. Not "slightly different" as they say on the website. I was not contacted about the change. I just received the goods but they are not what I ordered.

I am looking forward to a normal solution to this matter.

Respectfully yours,"

Stiu ca poate parea o copilarie, un fleac, un nimic, dar sincer m-am saturat ca oricine, oricand, sa-si bata joc cum vrea de banii mei, indiferent cat platesc!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Mihai L » 03 Sep 2008, 14:39

In cazul asta ce sa ne mai miram de service-uri?
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde VIPER » 03 Sep 2008, 15:19

De la UK European Consumer Centre am fost redirectionat catre biroul romanesc al Centrului European pentru Consumatori Romania: http://www.eccromania.ro/ , o adresa care merita retinuta! Va tin la curent.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde stdanm » 04 Sep 2008, 18:13

ce ****... :-/ chiar sunt curios cum se termina toata treaba asta
stdanm
Gold Member

Mesajde VIPER » 04 Sep 2008, 19:19

Mda, deocamdata se pare ca spiritul romanesc troneaza peste tot... Aia din UK de la ECC au raspuns de 2 ori in cateva ore. La ai nostri am dat un mail ieri la 16:30 apoi azi la 11. La 13 i-am sunat. Raspunde un robot ca "ati sunat la ECC RO, va facem legatura blabla" si raspunde un nenea care imi zice ca el nu are acces la mail si abia maine vine persoana care are acces la mail. I-am lasat nr de mobil... Daca si astia se poarta romaneste, ce ne mai miram de chestiile locale???

Nu m-am abtinut sa nu inchei mailul de azi cu "Sper sincer ca veti lua in seama acest mail asa cum au facut-o ieri colegii din UK!"... Oricum cei din UK au zis ca imi raman la dispozitie si o sa-i mai pisez pe ei daca ai nostri nu actioneaza.
Imagine
VIPER

Mesajde Mihai L » 04 Sep 2008, 20:07

$1 scrie:$2e la UK European Consumer Centre am fost redirectionat catre biroul romanesc al Centrului European pentru Consumatori Romania: http://www.eccromania.ro/ , o adresa care merita retinuta! Va tin la curent.

In lumina ultimelor activitati (lipsa) ale lor, adresa e de retinut ca sa nu mai pierdem timp cu ea... =))
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde VIPER » 05 Sep 2008, 12:24

Bai nene, sunt plin de spume, e absolut incredibil cu romanismul asta ne ataca ca o ciuma! Ii sun iar acum cateva minute, raspunde aceeasi voce plictisita care nu binevoieste sa se prezinte, eu ma prezint, zic ca am sunat si ieri. "Da, a venit (mailul), o sa vedem". OK, zic, cand astept un raspuns? Colegii din UK au putut sa-mi raspunda de 2 ori in aceeasi zi. "O sa studiem cazul pentru a vedea ce si cum" ("ce si cum" imi apartin, nu mai stiu ce a zis). OK, deci nu stiu cand o a primesc un raspuns? Ma intereseaza rezolvarea acestui caz si vad ca nimeni nu vrea sa faca nimic! Pauza...

Asa ca, pe scurt: ce sa ne mai miram de service-uri, de lucrari, de primarii, de functionari, de una si de alta, cand un organism european (dar cu angajati romani...) se comporta astfel? I-am si zis "ma asteptam la un raspuns macar automat ca ati primit mesajul meu, dar nimic. Cred ca stiti ca asa se face"... Pauza...

Mi-e sila...
Imagine
VIPER

Mesajde stdanm » 05 Sep 2008, 12:28

trimite mail inapoi in uk, si spune-le de angajatii de aici :D
stdanm
Gold Member

Mesajde VIPER » 05 Sep 2008, 12:45

Am facut asta. Dar ghici, la cateva minute dupa telefonul meu hop si mail de la ECC RO:

"Stimate XXX,
Pentru a va putea sprijini in rezolvarea problemei
dumneavoastra, va rugam sa ne comunicati urmatoarele:
1. care sunt solicitarile dumneavoastra (restituirea sumei platite etc.)
2. copii ale documentelor care atesta plata facuta.
Conform procedurilor de lucru valabile pentru toata reteaua
Centrelor Europene, ECC Romania va introduce cazul dumneavoastra in baza de
date pusa la dispozitie de Comisia Europeana si-l va inainta, prin
intermediul acestei baze de date, catre ECC UK. Din momentul acceptarii
cazului de catre ECC UK, colegii nostri vor avea la dispozitie un termen de
10 saptamani (care poate fi prelungit cu 4 saptamani) pentru a propune o
solutie.

RASPUNS:

Buna ziua,

1. nu mai am incredere in restituirea sumei platite atata vreme cat comerciantul nu si-a respectat termenii contractuali (cum de altfel am scris si subliniat in mail, pe larg). Din punctul meu de vedere este un comerciant neserios si nu am nici o garantie ca, trimitandu-le produsele inapoi, imi voi recupera investitia. Eu stiu ca am cumparat un produs si mi-a fost trimis cu totul altceva, drept pentru care solicit trimiterea produsului pe care l-am cumparat, nu a unui produs "slightly different" (cum zic ei in Terms And Conditions), care este total diferit. (si acest lucru e specificat clar in mail).

2. va atasez factura sosita impreuna cu produsele.

Cazul l-am inaintat initial celor de la ECC UK, am deja numar de ordine la ei: "Enquiry to the UK European Consumer Centre reference 53357/08/UK"

Termenul de 10 saptamani este enorm, si este peste termenul acceptat de comerciant pentru rezolvarea posibilelor neintelegeri.

De asemenea cu regret trebuie sa va informez despre nemultumirea cauzata de raspunsul greoi al ECC Romania atata vreme cat colegii din UK au raspuns in aceeasi zi chiar de 2 ori."

Pauza deocamdata, va tin la curent.
Imagine
VIPER

Mesajde Tiry213 » 09 Sep 2008, 17:21

E ceva normal pentru institutiile acestea, sa traga de timp. Oamenilor astora ar trebuii sa le explice cineva, ca nu doar timpul pierdut se plateste.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde VIPER » 09 Sep 2008, 17:29

Iti dai seama ca nu m-a mai contactat nici cucu... 10 saptamani... Stau cu bani blocati si fara sa ma bucur de u tricou si o sapca, ca nu sunt ei in stare sa rezolve...In fine, pe asta se si bazeaza cred, ca o sa renunt... Si ce naiba sa fac? Mai bine le scot la vanzare si gata...
Imagine
VIPER

Mesajde VIPER » 11 Sep 2008, 15:23

Raspuns ECC RO:
"Cazul dumneavoastra a fost introdus in baza de date comuna a Centrelor Europene si a fost respins de ECC UK. Motivul respingerii este ca operatorul economic v-a oferit posibilitatea de a primi banii inapoi. Conform ECC UK cazul poate fi acceptat numai daca, dupa ce ati trimis produsul inapoi si termenul de 30 de zile in care comerciantul poate restitui suma platita a fost depasit, comerciantul nu si-a indeplinit obligatiile fata de dumneavoastra. Va atasez o copie a cazului asa cum a fost introdus in baza de date, continand motivarea respingerii."

Din document:
"Reason for rejecting the problem: I am unsure why this case has been shared on 03/09/08 the consuemr contacted the trader to say they were unhappy with the goods. the trader asked for the consumer to return the goods plus provide evidence of the postage costs for reimbursement. In addition the consumer copied the terms and conditions which stated that the goods may differ from the images supplied. The trader has up to 30 days under distance selling to issue a refund once they have received the goods back. As the trader has not been given the required time to sort this out and because there is no evidence that the goods hav been returned I am rejecting the case. If once the consumer has sent the goods back and allowed the trader the time to refund they have still not received the reimbursement please do share the case again."

Comentariu din document:
"I am unsure why this case has been shared on 03/09/08 the consuemr contacted the trader to say they were unhappy with the goods. the trader asked for the consumer to return the goods plus provide evidence of the postage costs for reimbursement. In addition the consumer copied the terms and conditions which stated that the goods may differ from the images supplied. The trader has up to 30 days under distance selling to issue a refund once they have received the goods back. As the trader has not been given the required time to sort this out and because there is no evidence that the goods hav been returned I am rejecting the case. If once the consumer has sent the goods back and allowed the trader the time to refund they have still not received the reimbursement please do share the case again."

Raspunsul meu:
"Ma asteptam la o rezolvare negativa pentru mine... Am intrebat in afara si daca "pateam" acelasi lucru in USA de exemplu, finalul era altul. Ce nu s-a inteles (daca mai conteaza) este ca pe mine nu ma interesau banii ci produsul cumparat, de care aveam nevoie in forma comandata. Portiunea din document "In addition the consumer copied the terms and conditions which stated that the goods may differ from the images supplied. " este incompleta/incorecta atata vreme cat pe site-ul vanzatorului se specifica "slightly different" ceea ce inseamna "usor diferit", nu "total diferit" ca in cazul meu. Mai mult, din nou se da dreptate vendorului cu toate ca nu si-a respectat partea sa din Termene si Conditii in care spunea clar ca pentru orice modificare voi fi contactat inainte de a plati! Ei bine, nu am fost contactat. Asa cum am specificat in mod explicit, daca as fi fost contactat si as fi vazut pe ce voi da banii, as fi refuzat comanda!

Imi pare rau sa va spun dar din punctul meu de vedere nu ati ajutat deloc consumatorul. Dar nu ma mira, sunt din Romania si "cazul" este pentru un "banal tricou"... "

P.S. sublinierile imi apartin
Imagine
VIPER

Mesajde Mihai L » 11 Sep 2008, 17:22

Cu alte cuvinte, ce mai conteaza daca ai comandat un tricou si ai primit o batista?
Acolo pe site scrie ca e OK... =))
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde shine » 11 Sep 2008, 17:37

am facut si eu pe dracul in patru pentru o astfel de problemuta, ideea era ca a doua zi de revelion, sau de craciun, nu mai stiu exact, am vrut sa mergem la film in mall. si cum era miercuri, am zis perfect, intram 2 la pret de 1 cu Orange Film. dar...ne-am lovit de refuzul angajatilor, care ne-au transmis ca e sarbatoare legala si se aplica tarifele de weekend, chiar daca e miercuri.
am zis ok, tarif de weekend, deci 2 la pret de 1 dar pret de weekend. ei: nu cam... eu ba da...ei nu cam...
am avut noroc ca aveam rezervari facute online si am putut sa dovedesc ca vreoiam sa merg la film ,si dupa mai multe schimburi de mailuri, am primit 10 invitatii la film, dar in aceleasi conditii (miercurea, orice film, orice ora), pentru ca rezervarea era pentru 10 persoane. chiar daca noi eram in ziua respectiva doar 4.

am fost atat de bucuros ca si-au recunoscut greseala idioata...incat nici nu m-am mai dus la filmul pe care mi-l oferisera ei...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde KomandantuR » 11 Sep 2008, 22:14

Viper, am ajuns la concluzia ca platim o factura fooaaarte incarcata. Noi, ca popor ma refer. Sper barem sa o terminam noi de achitat, sa nu mai ramana "redevente" si copiilor nostri. :-/
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde VIPER » 11 Sep 2008, 22:25

Cu asta incercarile mele de a-mi face dreptate ca om si cetatean al Romaniei se incheie... Am mai avut si altele (m-am certat cu magazinul oficial Ferrari ca de ce nu au RO in lista si mi-au zis sa vorbesc cu cineva din tarile din lista sa-mi cumpere si sa-mi trimita! Auzi la ei! Si aveau in lista Afganistan sau Moldova!). O sa ma duc cat de curand sa platesc "factura" in alta parte...
Imagine
VIPER

Mesajde SpeedyMan » 22 Oct 2008, 17:52

$1 scrie:$2xperiente f. placute, seriozitate, promptitudine:
http://www.cel.ro - laptop, componente laptop, imprimanta inkjet, USB flash drive
http://www.pcfun.ro - aparat foto, memorii, camera video
http://www.enova.ro - produse neconventionale si nanotehnologice ingrijire personala si locuinta

Experiente nefericite:
http://www.emag.ro

Revin cu o rectificare importanta: http://www.pcfun.ro nu intelege ca garantia nu este un simplu petic de hartie si ca trebuie onorata!! Daca vi se defecteaza un produs care a fost cumparat intr-un moment de proasta inspiratie de la pcfun, puteti sa-l aruncati direct la gunoi, pe oamenii de acolo nu-i intereseaza problema... %-(

Halal magazin virtual. Cum trebuie sa procedez acum? Poate Protectia consumatorilor?
SpeedyMan
Incepator

Mesajde razvaldinho » 27 Oct 2008, 14:19

http://www.pcgarage.ro/ - recomand. Am vreo 10 comenzi la ei, n-am avut probleme niciodata. Acum imi proceseaza comenzile automat (fac comanda si astept coletul acasa, fara alte telefoane).

http://www.mediadot.ro/ - incompetenti. Am avut doua comenzi la ei la care pana la urma am renuntat. O totala lipsa de profesionalism
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde bogdanv » 28 Oct 2008, 22:57

http://www.librariaonline.ro - am luat carti de acolo, plata si cu card si cu cash, livrare la usa sau prin posta, durata de livrare 5 - 9 zile. seriosi.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde VIPER » 29 Oct 2008, 07:58

http://www.usbmania.ro jucarele haioase, oameni de treaba, totul a decurs snur atat ca achizitie cat si ca garantie. Recomand.
Imagine
VIPER

Mesajde gaal_stefan » 10 Dec 2008, 10:49

Experienta neplacuta cu http://www.parfumeria.ro/ . Am comandat un produs de la ei pe site, care cica era pe stoc (cel putin asa scria pe site), am platit imediat cu card-ul, iar dupa cateva zile primesc un mail de la ei cum ca nu au pe stoc acel produs si imi recomanda sa astept nu mai stiu cat, dar mult sau sa comand altceva cu banii ce i-am platit . Binenteles, nu imi era de folos nici o optiune asa ca am cerut un refund.... care a durat mai bine de o luna ... nasol !
gaal_stefan
Member

Maşina: Ford Focus '04 - CJ 88 STF
VIN: WF0BXXGCDB4G22421

Mesajde Nenea Fordescu » 11 Dec 2008, 12:59

Promptitudine maxima la DOMO. Am comandat online un aragaz la ora 12.00 si la 17.00, in aceeasi zi, l-am avut acasa.
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde mirceamc » 12 Dec 2008, 14:40

Am cumparat de curand un mini sistem LG de la Shopix si am fost multumit de ei de data asta: in doua zile au adus sistemul la ei (am preferat sa-l ridic eu de la ei ca sa pot face o proba si ca sa nu fiu obligat sa fiu acasa la o anumita ora).
De ce am spus de data asta? Pt ca acum vreo 2 ani am comandat un aparat de aer conditionat care era pe site. M-au sunat sa-mi spuna ca nu il au pe stoc dar in vreo 2 saptamani il aduc. Binenteles ca n-a venit nici dupa 6 saptamani asa ca am anulat comanda si mi-am luat din alta parte. Totusi a existat si un pct bun: in aceasta perioada mi-au mai dat telefon de vreo 2-3 ori sa-mi comunice situatia. Si o precizare: comanda a fost facuta pe la sfarsitul lui martie (nu in sezon).
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde cristi_k1 » 12 Dec 2008, 15:05

http://www.dm.ro am luat un aparat foto de la ei fara probleme. Livrat in 2 zile de la comanda de pe stoc...plata ramburs. Plus ca au si promotii bune si preturi mici.
Ford Mondeo 2.0 TDCI Duratorq 136 cp x-trend..........MM-29-CRS
VW Passat B5 1.9 TDI 131 cp....................................MM-29-FLR
cristi_k1
Member

Maşina: Ford Mondeo 2.0 tdci 2004 x-trend 136 cp
VIN: WF05XXGBB54E41129

xenonshop.ro seriosi sau nu?

Mesajde mihaisradu » 14 Ian 2009, 11:01

Salut tuturor forumistilor.
De curand am comandat si eu niste senzori de parcare cu unde electromagnetice (din aceia cu banda de se lipeste pe interiorul spoileru-lui) de la xenonshop.ro..
Inca n-am ridicat pachetul de la posta. Firma este din Bistrita si a trimis colet prin posta romana cu plata ramburs. Pachetul a costat 150 lei. Ma intereseaza daca a mai comandat cineva de la ei si sunt seriosi. Cat despre acest tip de senzori, cum sunt? Am mai gasit niste discutii pe forum insa nimic concret, nici un feedback real de la cineva care are asa ceva instalat pe masina. Daca este cineva pe forum ii rog sa-mi spuna cum se prezinta sistemul, este fiabil?

Multumesc anticipat tuturor.
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
VIN: WF0KXXGCBKBJ30097

Re: xenonshop.ro seriosi sau nu?

Mesajde Tiry213 » 14 Ian 2009, 11:25

Vezi ca era un topic. De unde sa cumparam, online sau ceva de genul.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde bogda1313 » 14 Ian 2009, 11:30

Am comandat eu la ei anul trecut aceeasi senzori (atunci costau 100 RON). I-au trimis fara probleme. Chestia e ca nu i-am mai montat si, sincer, nu te-as sfatui nici pe tine s-o faci :P.
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde mihaisradu » 14 Ian 2009, 11:39

Explica-mi te rog de ce nu ma sfatuiesti? Ideea e ca sunt la posta, inca nu i-am ridicat. Intre timp am masina in service cu o problema la bara spate si asta se revopseste. Deci a fost data jos, si as vrea sa montez acum acest sistem. Care ar fi problemele, nu sunt eficienti sau ce se intampla cu ei?
Mersi.
$1 scrie:$2m comandat eu la ei anul trecut aceeasi senzori (atunci costau 100 RON). I-au trimis fara probleme. Chestia e ca nu i-am mai montat si, sincer, nu te-as sfatui nici pe tine s-o faci :P.
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
VIN: WF0KXXGCBKBJ30097

Mesajde KomandantuR » 14 Ian 2009, 11:44

@ bogda1313

Daca tot ai bagat colegul in ceata, macar spune-ne si motivul, ca n-o fi un secret... :-??
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Cornel001 » 14 Ian 2009, 12:00

Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum