$1 scrie:$2
$1 scrie:$2upa parerea mea cea mai buna spalatorie din Bucuresti este in parcarea subterana din spatele Intercontinental ( defapt de sub Intercontinental ) . Aici se spala numai interioe - exterior . Costa 27 de Ron . Le dau nota 10 . Exteriorul consta in samponare , spalare , ceruire si apoi clatire . Inetriorul este facut extraordinar de bine . Nicaieri in Bucuresti nu am gasit o asa calitate . Pretul mi se pare foarte bun . Spaga e cam greu de dat pentru ca la spalatul exterior lucreaza 2 oameni , iar la interior 5 . Oricum , eu dau la cei ce fac interiorul 5 Ron si sunt super incantati . Majoritatea nu da nimic . Ce e naspa aici e ca timpul de asteptare e destul de mare la anumite ore . Am stat si 1 ora . Dar nu ma plang , pentru ca merita .
Recomand aceasta spalatorie .
unde e asta ma?
eu nu o stiu?
pe unde se intra?
Venind pe Balcescu (Magheru) , faci dreapta pe Batistei . Treci de Ambasada Americana si faci prima la dreapta (pe straduta cu Petromul ) . Canda ai intrat pe straduta incetineste ( din 2 motive : masini parcate aiurea ce ingusteaza drumul si ca mai ai 10 m pana ajungi

) Pe partea dreapta e intratea in parcarea subterana . Intri , si dai de o bariera . Apesi pe buton (cred ca e verde ) , iei cardul de carton pe care ti-l da aparatul si intrii (doar dupa ce se ridica bariera !!!! ) . Mergi drept si prima la stanga . Mai dai de inca o bariera . Introduci cardul , il iei inapoi , se deschide bariera si intrii la spalatorie . Dupa ce speli masina dai de inca o bariera . Treci cardul prin aparat cu banda magnetica in jos ( cred ) , se deschide bariera , treci , si te opresti unde vezi o cabina unde se face plata . Te dai jos din masina si dai cardul casierei . Aceasta iti va cere contravaloarea spalarii ( 27 Ron ) . Iti va da inapoi cardul impreuna cu chitanta . Te urci in masina si te vei opri in dreptul altei bariere (ultima din fericire) . Introduci cardul in aparat , il scoti , si vei constata ca bariera se ridica .De aici te descurci singur .
Mie mi-a fost destul de greu prima data . Am descris amnuntit acesti pasi pentru a nu parea niste ametiti prin parcare , cum am parut eu prima data . Asa ca nu o luati in nume de rau . Garantez ca nu va va parea rau ca alegeti aceasta spalatorie . Ii fac publicitate gratuita . Nu am nici un interes . Astept si parerile voastre despre aceeasta spalatorie .