Discutii libere/forum

Spalatorii Auto

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Spalatorii Auto

Mesajde shine » 12 Mar 2008, 09:13

M-am gandit sa deschid un topi cu pareri, impresii, tarife si bacsisuri practicate la spalatoriile din Bucuresti...pentru ca nu am gasit mai pe nicaieri informatii despre aceste locuri...
Asa ca va rog sa postati articole si pro dar si contra despre spalatoriile pe unde ati fost...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Re: Spalatorii Auto

Mesajde shine » 12 Mar 2008, 10:21

incep eu...ca vad ca nu sunt multi curajosi...

Spalatoria de pe Calea Plevnei...foarte dragut, au echipamente, dar la capitolul servire stau foarte foarte prost. am fost intr-o zi...m-am trecut pe lista de asteptare...ca cica asa era la ei...dar am constatat cu stupoare ca nu se respecta randul, intrand la spalat masini care nici nu erau pe lista sau care erau venite in urma mea. astfel, dupa 2 ore de asteptare, masina mea a ramas la stadiul de "samponata", si 2 masini care au intrat dupa mine...erau ready atat exterior cat si interior...

de platit platisem (15+15) , si am zis ca vreau sa plec...don`soara zice ca nu poate sa imi dea banii ca mi-a dat bon. eu ii zic ca ii dau bonu` cu cea mai mare placere inapoi. ea nu! eu da! si zic ca vreau sa vb cu sefu`! vine sefu, ii zic care e frustrarea...sta nitel imi da banu`...ii dau bonu` si plec...

Asa frumos ce se scurgea samponu` de pe masina mea....

deci per total nota 3 din 10!
shine
Membru reincarnat

Mesajde radulucian » 12 Mar 2008, 10:34

Dupa parerea mea cea mai buna spalatorie din Bucuresti este in parcarea subterana din spatele Intercontinental ( defapt de sub Intercontinental ) . Aici se spala numai interioe - exterior . Costa 27 de Ron . Le dau nota 10 . Exteriorul consta in samponare , spalare , ceruire si apoi clatire . Inetriorul este facut extraordinar de bine . Nicaieri in Bucuresti nu am gasit o asa calitate . Pretul mi se pare foarte bun . Spaga e cam greu de dat pentru ca la spalatul exterior lucreaza 2 oameni , iar la interior 5 . Oricum , eu dau la cei ce fac interiorul 5 Ron si sunt super incantati . Majoritatea nu da nimic . Ce e naspa aici e ca timpul de asteptare e destul de mare la anumite ore . Am stat si 1 ora . Dar nu ma plang , pentru ca merita .
Recomand aceasta spalatorie .
NEW FIESTA 1,25 / 75 HP - 2007
radulucian
Ford Freak

Mesajde xdocx » 12 Mar 2008, 10:36

$1 scrie:$2upa parerea mea cea mai buna spalatorie din Bucuresti este in parcarea subterana din spatele Intercontinental ( defapt de sub Intercontinental ) . Aici se spala numai interioe - exterior . Costa 27 de Ron . Le dau nota 10 . Exteriorul consta in samponare , spalare , ceruire si apoi clatire . Inetriorul este facut extraordinar de bine . Nicaieri in Bucuresti nu am gasit o asa calitate . Pretul mi se pare foarte bun . Spaga e cam greu de dat pentru ca la spalatul exterior lucreaza 2 oameni , iar la interior 5 . Oricum , eu dau la cei ce fac interiorul 5 Ron si sunt super incantati . Majoritatea nu da nimic . Ce e naspa aici e ca timpul de asteptare e destul de mare la anumite ore . Am stat si 1 ora . Dar nu ma plang , pentru ca merita .

unde e asta ma?
eu nu o stiu?
pe unde se intra?
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2004 1.3 60cp

Mesajde radulucian » 12 Mar 2008, 11:10

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2upa parerea mea cea mai buna spalatorie din Bucuresti este in parcarea subterana din spatele Intercontinental ( defapt de sub Intercontinental ) . Aici se spala numai interioe - exterior . Costa 27 de Ron . Le dau nota 10 . Exteriorul consta in samponare , spalare , ceruire si apoi clatire . Inetriorul este facut extraordinar de bine . Nicaieri in Bucuresti nu am gasit o asa calitate . Pretul mi se pare foarte bun . Spaga e cam greu de dat pentru ca la spalatul exterior lucreaza 2 oameni , iar la interior 5 . Oricum , eu dau la cei ce fac interiorul 5 Ron si sunt super incantati . Majoritatea nu da nimic . Ce e naspa aici e ca timpul de asteptare e destul de mare la anumite ore . Am stat si 1 ora . Dar nu ma plang , pentru ca merita .

unde e asta ma?
eu nu o stiu?
pe unde se intra?

Venind pe Balcescu (Magheru) , faci dreapta pe Batistei . Treci de Ambasada Americana si faci prima la dreapta (pe straduta cu Petromul ) . Canda ai intrat pe straduta incetineste ( din 2 motive : masini parcate aiurea ce ingusteaza drumul si ca mai ai 10 m pana ajungi :) ) Pe partea dreapta e intratea in parcarea subterana . Intri , si dai de o bariera . Apesi pe buton (cred ca e verde ) , iei cardul de carton pe care ti-l da aparatul si intrii (doar dupa ce se ridica bariera !!!! ) . Mergi drept si prima la stanga . Mai dai de inca o bariera . Introduci cardul , il iei inapoi , se deschide bariera si intrii la spalatorie . Dupa ce speli masina dai de inca o bariera . Treci cardul prin aparat cu banda magnetica in jos ( cred ) , se deschide bariera , treci , si te opresti unde vezi o cabina unde se face plata . Te dai jos din masina si dai cardul casierei . Aceasta iti va cere contravaloarea spalarii ( 27 Ron ) . Iti va da inapoi cardul impreuna cu chitanta . Te urci in masina si te vei opri in dreptul altei bariere (ultima din fericire) . Introduci cardul in aparat , il scoti , si vei constata ca bariera se ridica .De aici te descurci singur .
Mie mi-a fost destul de greu prima data . Am descris amnuntit acesti pasi pentru a nu parea niste ametiti prin parcare , cum am parut eu prima data . Asa ca nu o luati in nume de rau . Garantez ca nu va va parea rau ca alegeti aceasta spalatorie . Ii fac publicitate gratuita . Nu am nici un interes . Astept si parerile voastre despre aceeasta spalatorie .
radulucian
Ford Freak

Mesajde xdocx » 12 Mar 2008, 11:13

o sa ma duc sa o incerc!
multumesc mult de explicatii!
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Mesajde radulucian » 12 Mar 2008, 11:38

Cu placere !
radulucian
Ford Freak

Mesajde wanna » 12 Mar 2008, 12:28

eu pe unde am spalat in bucuresti nu mi-a placut ... graba multa , nu stau sa o bibileasca, de multe ori plecam cu masina inca uda ca nu o stergeau.
Asa ca eu imi spal masina in Braila :D
fac drumul buc- braila cam o data la 2 saptamani, si este acolo o spalatorie (VSV de SRI, pt cei care cunosc) nu arata ea prea lux, dar sunt super multumita si ma costa int-ext 15 lei si le las si lor 5 lei.
interior: inseamna dat cu aspiratorul, sters de praf, spalat covorase + siliconat
exterior : samponare , spalare , ceruire si apoi clatire + solutie pe roti.
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde shine » 12 Mar 2008, 12:43

unde e asta ma?
eu nu o stiu?
pe unde se intra?

Venind pe Balcescu (Magheru) , faci dreapta pe Batistei . Treci de Ambasada Americana si faci prima la dreapta (pe straduta cu Petromul ) . Canda ai intrat pe straduta incetineste ( din 2 motive : masini parcate aiurea ce ingusteaza drumul si ca mai ai 10 m pana ajungi :) ) Pe partea dreapta e intratea in parcarea subterana . Intri , si dai de o bariera . Apesi pe buton (cred ca e verde ) , iei cardul de carton pe care ti-l da aparatul si intrii (doar dupa ce se ridica bariera !!!! ) . Mergi drept si prima la stanga . Mai dai de inca o bariera . Introduci cardul , il iei inapoi , se deschide bariera si intrii la spalatorie . Dupa ce speli masina dai de inca o bariera . Treci cardul prin aparat cu banda magnetica in jos ( cred ) , se deschide bariera , treci , si te opresti unde vezi o cabina unde se face plata . Te dai jos din masina si dai cardul casierei . Aceasta iti va cere contravaloarea spalarii ( 27 Ron ) . Iti va da inapoi cardul impreuna cu chitanta . Te urci in masina si te vei opri in dreptul altei bariere (ultima din fericire) . Introduci cardul in aparat , il scoti , si vei constata ca bariera se ridica .De aici te descurci singur .
Mie mi-a fost destul de greu prima data . Am descris amnuntit acesti pasi pentru a nu parea niste ametiti prin parcare , cum am parut eu prima data . Asa ca nu o luati in nume de rau . Garantez ca nu va va parea rau ca alegeti aceasta spalatorie . Ii fac publicitate gratuita . Nu am nici un interes . Astept si parerile voastre despre aceeasta spalatorie .

doamne cate trebuie sa faci ca sa primesti o portie de spalatura :D
dar oricum...merita...
cerem prea mult daca intrebam si de program? :D
shine
Membru reincarnat

Mesajde stdanm » 12 Mar 2008, 13:34

eu spal masina pe langa cimitirul sovietic.
19 ron ext+interior + inca 5 ron pt baiatul de acolo. cand m-am dus prima oara am fost foarte multumit de ei, dar entuziasmul meu e in scadere. o sa caut sa vad si in alta parte.
am mai spalat masina langa mcdonald's de la buzesti, in spatele mc-ului. si acolo o faceau ok, era 25 ron parca sau 26... ext+int.

p.s. si coada la asta de la inter unde se formeaza? :D dupa ce bag cardul, sau am timp inainte sa imi dau seama cat e de asteptat?
stdanm
Gold Member

Mesajde radulucian » 12 Mar 2008, 13:57

$1 scrie:$2u spal masina pe langa cimitirul sovietic.
19 ron ext+interior + inca 5 ron pt baiatul de acolo. cand m-am dus prima oara am fost foarte multumit de ei, dar entuziasmul meu e in scadere. o sa caut sa vad si in alta parte.
am mai spalat masina langa mcdonald's de la buzesti, in spatele mc-ului. si acolo o faceau ok, era 25 ron parca sau 26... ext+int.

p.s. si coada la asta de la inter unde se formeaza? :D dupa ce bag cardul, sau am timp inainte sa imi dau seama cat e de asteptat?

Coada se formeaza dupa prima bariera . Daca la bariera asteapta 2 masini sa intre , vei sta 1 ora . Odata trecut de a doua bariera , nu mai ai cum sa te sucesti , pentru ca nu ai cum iesi . Masinile sunt spalate in sir indian .
Intreba cineva de program . Nu il stiu ,dar va pot spune ca am fost intr-o joi pe la 18 30 si mergea . Si sambata am fost , dar dimineata .
radulucian
Ford Freak

Mesajde shine » 12 Mar 2008, 17:00

deci se pare ca sambata o sa ajung la intalnire intr-o masina stralucitoare...ca nu degeaba ii zice Shiny... ( desi eu prefer JET)...
shine
Membru reincarnat

Mesajde AndyJ91 » 12 Mar 2008, 23:56

Eu ultima oara am spalat-o pe langa Polivalenta. La intersectia aia sunt 2 drumuri, unul care urca la Polivalenta si celalalt, pe unde se ajunge la spalatorie. Fac treaba buna baietii, eu am fost multumit. Si nici nu e aglomerat.

Am mai spalat-o pe langa Politehnica..pe strada Economu Cezarescu. Si acolo e OK.

Cam atat..doar de vreo 3 ori am trecut pe la spalatorie de cand am masina. :)
Imagine
AndyJ91
Ford Freak

Maşina: Fiesta ST, 2007, 2.0l 150CP

Mesajde muzica9 » 13 Mar 2008, 08:34

vai dar ce atentii mici lasati. :)
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde KomandantuR » 13 Mar 2008, 10:05

$1 scrie:$2ai dar ce atentii mici lasati. :)

Pai 25% din pretul oficial ti se pare putin? Sau nu-mi dau eu seama si sunt pe site-ul Audi/BMW/Mercedes? :-/
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde tomcatmouse » 13 Mar 2008, 10:21

Vatra Luminoasa ..o spalatorie destul de veche dar cu echipament upgrade in fiecare an ..spal cam de 2 ani acolo la un tip pe care-l sun pt confirmarea orei ...(asta sa nu astept) int+ext-25 ron + spaga de rigoare 10 ron ....ffffffoarte multumit :D
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde paulk » 13 Mar 2008, 21:53

$1 scrie:$2atra Luminoasa ..o spalatorie destul de veche dar cu echipament upgrade in fiecare an ..spal cam de 2 ani acolo la un tip pe care-l sun pt confirmarea orei ...(asta sa nu astept) int+ext-25 ron + spaga de rigoare 10 ron ....ffffffoarte multumit :D

offtopic: de ce lasi spaga? o sapala mai bine sau mai cu atentie? in bv nu am dat niciodata. si nici nu i-am vazut pe alti sa dea.
Ford Focus 1.6i 100 cp
paulk
Incepator

Maşina: ford focus II 2005 1.6 100cp

Mesajde muzica9 » 14 Mar 2008, 01:01

in Buc nu prea ti-o mai spala a-2-a oara daca nu lasi o atentie. pleci cu zoaie.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde tomcatmouse » 14 Mar 2008, 08:59

$1 scrie:$2atra Luminoasa ..o spalatorie destul de veche dar cu echipament upgrade in fiecare an ..spal cam de 2 ani acolo la un tip pe care-l sun pt confirmarea orei ...(asta sa nu astept) int+ext-25 ron + spaga de rigoare 10 ron ....ffffffoarte multumit :D

offtopic: de ce lasi spaga? o sapala mai bine sau mai cu atentie? in bv nu am dat niciodata. si nici nu i-am vazut pe alti sa dea.

de ex. sunt un pic paranoic ...........mie tre sa-mi clateasca la fiecare stergere ,,carpa cu care sterge masina ...nu vreau sa vad inele ,,geci cu fermuare ,capse etc....masina intra in rampa ...>>se clateste cu presiune >>>se samponeaza>>>se clateste de final >>>fara ceara pt ca pateaza lacul >>masina se clateste tot in rampa unde gradul de praf este mai redus din cauza apei si a peretilor incintei ...,daca o scot uda afara s-o duc in locul unde se sterge se lipeste praful de ea fiind uda si la stergere apar zgarieturile ...dupa ce iese din rampa marge la interior >>>nu se deschid toate usile pt ca se face curent si intra praf ...si uite din asta este motivul pt care dau spaga ,,daca nu dau nu stiu cine ma suporta ...... ;)
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde radulucian » 14 Mar 2008, 09:24

Fratioare , unii chiar isi iubesc masinile !!!!!!!!!!!!!
radulucian
Ford Freak

Mesajde Dragos12 » 14 Mar 2008, 22:16

Zona Turnul TV mai exact langa Liceul Sportiv ptr. Galateni , desi nu arata spectaculos pe afara , este o spalatorie unde se da atentie la detalii si se pleaca cu masina stearsa bine de apa , spalata cu jet pe dedesupt si cu rotile curate (chiar si dupa ce le schimbi pozitia cu juma de tura :) ) , iar catarame , inele , bratari si eu stiu mai ce nu vezi
Problema de a fi cu greu suportat de catre angajatele de la spalatorii am avut-o si eu , ca aveam senzatia ca le cer lucruri anormale cand le spuneam sa nu mai puna cizma pe prag ptr. a sterge masina deasupra sau sa scoata bratara pana iese din tura si astea la spalatorii care se bucura de oarecare renume
Dragos12
Member

Maşina: Ford Focus 2007, 4dr, 1.8 TDCI_115, ghia , sea grey
VIN: WF04XXWPD47K05296

Mesajde xdocx » 25 Mar 2008, 09:23

am uitat sa postez

am fost si eu aici!
tot ce pot sa zic este CA MERITA!
interior+exterior 26 ron!
este singura spalatorie unde am vazut si eu masina mea alba de spuma!
Nu fac baietii economie!
Iar doamnele de la interior, isi fac treaba!
RECOMAND SI EU!
xdocx
1nsane Member

Mesajde jojo_bity » 25 Mar 2008, 20:21

Am fost si eu la spalatoria de la buzesti si nu prea am fost multumit. La exterior a fost ok dar la interior mai bine o curat eu in curte. Urme de praf pe plastice, urme pe geamuri....anyway..nu mi-a placut
ford mondeo 2018 2.0 tdci
ford fiesta ST150 2008
http://clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=12472" target="_blank
jojo_bity
Ford Freak

Maşina: Fiesta ST150

Mesajde KomandantuR » 26 Mar 2008, 10:08

Am spalat-o in doua locuri pana acum:
1. De 2 ori pe strada Brailita, intersectia cu Dudesti. 20 RON int+ext. O spala f bine, dar nu ma mai duc acolo pt ca ultima vizita mi-au "speriat" o cruciulita infasurata pe schimbatorul de viteze. Tiganu' tot tigan...
2. In rest o spal pe Giulesti, intersectia cu Butuceni (liceul 12). 18 RON int+ext. 5 lei spaga, ca sa o spele aproape bine, nu perfect. Avantajul e ca ma uit pe geam sa vada daca e coada.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde zaboss » 26 Mar 2008, 14:23

Până de curând spălam pe Timişoara, între Mall şi Romancierilor (mai sunt încă vreo 3 pe Timişoara), ProfiMotors. Dar ultimele 2 ori nu au spălat-o bine (deşi o spăl acolo de când am cumpărat-o, adică 6 ani, şi de fiecare dată las măcar 5 lei) aşa că am renunţat.

Am testat spălătoria de deasupra pasajului Lujerului (dincolo de LukOil, aproape de intersecţie Braşov-Timişoara-Lujerului). Foarte scumpă, 40 lei interior+exterior, dar diferenţa este enormă. Maşina lucea şi după o săptămână după spălare, iar la interior au şters praful de peste tot, inclusiv pe la locurile ascunse. Nu ştiu ce soluţii folosesc, dar este evident că sunt de calitate superioară şi rezistă mult mai bine.

Despre cea de la Inter auzisem şi eu dar îmi este peste mână să ajung acolo.

Pentru exterior mai folosesc Mol-ul de pe Iuliu Maniu, cel de lângă Cora, la "perii". Iese OK la program complet, dar nu rezistă atât de bine în timp.
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde andoruls » 26 Mar 2008, 14:31

da am fost si eu la cea de deasupra pasajului Lujerului (dincolo de LukOil, aproape de intersecţie Braşov-Timişoara-Lujerului).Dar mi s-a parut destul de scumpa:( . Intradevar fac treaba buna dar totusi !25 ron doar exterior e mult!
Am mai spalat al cea din spre Crangasi cum iesi din pasajul lujerului sunt multe benzinarii la un loc ;) Agip. Rompetrol Pertom V pe dreapta cum te duci catre Crangasi 10 Ron si spala destul de bine baietii le mai las un 3 -5 ron de obicei !

A mea mai e si neagra si chiar trebuie spalata cum trebuie ca altfel se observa tot.!
Ford Focus Titanium Ecoboost 150
andoruls
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 EcoBoost 150
VIN: WF0KXXGCBKBD10918

Mesajde zaboss » 26 Mar 2008, 15:07

$1 scrie:$2a am fost si eu la cea de deasupra pasajului Lujerului (dincolo de LukOil, aproape de intersecţie Braşov-Timişoara-Lujerului).Dar mi s-a parut destul de scumpa:( . Intradevar fac treaba buna dar totusi !25 ron doar exterior e mult!

e 20, nu 25. 20 interior, 20 exterior, 20 degresare.
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde bogdanv » 30 Mar 2008, 22:28

recomand spalatoria Delta de pe bdul Expozitiei. acolo imi spal masina de doi ani si nu am ce sa le reprosez oamnilor. tot acolo imi fac si tapiteria de doua ori pe an. au un tratament cu ceara care merita facut. in plus in curte au si echilibrare roti (mai nou a fost preluata de C&C si mecanica usoara) la fel de recomandata de mine.

mai recomand:
- spalatoria de la academia militara
- cea de pe valea oltului de linga renault serus.
- cea de pe dudesti imediat dupa intrarea la mall vitan
- spalatoria La Fitze din conctanta (pe undeva in spate la Penny)

nu recomand:
- plevnei linga spitalul militar
- plevnei linga preoteasa
- bd timisoara inainte de mall
- spalatoria de linga delfinariu din constanta (sint doua acolo, nici una nu e de vizitat)

si ar mai fi citeva dar nu mi le aduc aminte.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde stdanm » 16 Mai 2008, 14:15

am uitat sa postez

am fost si eu aici!
tot ce pot sa zic este CA MERITA!
interior+exterior 26 ron!
este singura spalatorie unde am vazut si eu masina mea alba de spuma!
Nu fac baietii economie!
Iar doamnele de la interior, isi fac treaba!
RECOMAND SI EU!

si eu o recomand, numa ca e inchisa de ceva vreme, si nu stiu cand o redeschid :(
cat despre spalatoria pe care o recomandam mai devreme, cea de langa cimitirul sovietic, retrag toate lucrurile bune spuse. penultima data, mi-au lasat urme de pe carpe, si nu era spalat bine. din pacate am vazut tarziu. am zis ca s-a intamplat. acum am fost iar si lasasera urme de mizerie pe jenti. i-am pus sa le refaca, le-am mai atras atentia asupra unor zone pe care le-au spalat iar. dar nu mai calc pe acolo, ca nu imi place sa le spun cum sa isi faca treaba. si evident ca a doua oara adio bacsis. acum sunt in cautari :(
stdanm
Gold Member

Mesajde shine » 16 Mai 2008, 14:38

inca nu s-a redeschis spalatoria de sub intercontinental... :(
shine
Membru reincarnat

Următorul

Înapoi la Discutii libere/forum