Spalatul & spuma activa - home work
Nefind adeptul spalatoriilor auto am achizitionat un aparat de spalare cu presiune bosch aquataq 110 plus. Ambitia a fost mare avand in vedere ca stau la curte fara sursa de apa curenta. Cum aparatul cere presiune pe alimentare (1-6 bar conform instructiunilor) am achizitionat si un hidrofor rezolvand astfel problema.
Bun, acum am un aparat functional pe care il tot testez de vreo 2 saptamani. Zic testez pentru ca efectul obtinut nu este cel scontat si anume nu am scapat de frecare si de zoaie. Am mai multe lanci si un rezervor incorporat in care am pus sampon auto dar degeaba, rezultatul nu este multumitor.
Aparatul scoate un jet puternic, nu am ce sa-i reprosez. Cred ca rezolvarea problemei o constituie spuma activa, procurarea si aplicarea acesteia. Spun si aplicare pentru ca accesoriile incluse cu aparatul nu cred ca pot obtine acel efect de "spuma de ras" de la spalatorii.
Chiar citisem pe net ca ar fi nevoie si de aer comprimat pentru asa ceva si o lance speciala. Aer comprimat am. lance nu.
Daca stiti rezolvarea la aceste probleme va rog mult sa ma ajutati, cum functioneaza si de unde procur aceste accesorii.
Va rog nu ma condamnati sau atacati cu chestii de genul ca am aruncat banii pe fereastra sau de ce nu ma duc la spalatorii etc.
Va multumesc
-
roataderezerva - Ford Freak
- Maşina: Focus Wagon Ghia TDDI 90PS 2001
- VIN: WF0NXXGCDN1C20932