Aventuri pe ebay
Il deschid in fiesta 6 pentru ca urmaresc pe ebay numai componente pentru Mk6 facelift.
1. Este bine sa contactati vanzatorul inainte de a incepe o licitatie sau buy it now.
2. Intrebati-l daca accepta sa trimita prin posta in Romania
3. IMPORTANT Intrebati-l costurile de transport - la cele worldwide ar trebui, in general, sa puna costurile dar de cele mai multe ori te indeamna sa contactezi vanzatorul. Aici e o problema intrucat costurile nu sunt fixe pentru ca vanzatorul include si ambalarea si in ochii lui punga aia cu bule care protejeaza obiectul variaza ca pret (exemplu: licitez acum pentru un set de proiectoare de ceata...deocamdata e la 33 GBP, vanzatorul mi-a transmis ca transportul este 35 GBP pana in Ro ceea ce e jaf pe fatza pentru ca ar fi trebuit sa fie pana in 20 GBP.
4. Multe din obiectele de acolo au mici defecte sau poza nu corespunde cu ceea ce veti primi. Cereti detalii vanzatorului daca aveti suspiciuni.
5. Foarte multi vanzatori nu raspund la mesajele transmise deci mergeti la risc. Iti transmit doar invoice-ul daca ai castigat licitatia.
6. Atentie! Foarte multi selleri habar n-au daca se potriveste piesa respectiva pe modelul de Fiesta, iar de finis n-au auzit (de microcat nici atat). Un albinotic vindea la greu Sony MP3 pentru focus fiesta mondeo (dupa el cred ca mergea si pe trabant). Cand l-am tras de maneca (prin e-mail) s-a ingalbenit ca licitatia ajunsese la 180 GBP si ar fi trebuit sa o inchida conform regulilor ebay si sa relisteze.
Mai continui cu alte patzanii in curand!

-
concaten1 - Gold Member
- Maşina: Ford Fiesta 1.25 75 CP 2007 Silver