Sistemul sanitar din RO
Desi as fi dorit sa fie doar un topic de informatii pentru "zile negre", din pacate va fi un topic de informatie pentru ce ma asteapta. Incepand de luni ma internez pe o perioada intre 3 si 6 saptamani la Spitalul Universitar (Eroilor). Motivul este investigatie si operatie. Ceva legat de o formatiune suspecta pe femur.
Acum, nu cred ca e cazul sa spun cat de putina incredere am in sistemul sanitar. Nu neaparat ca nu ar fi profesionisti, ci ca e coruptie. De fapt, in ceea ce priveste competenta, am norocul sa fiu operat (daca o sa fiu, cine stie ce se va intampla pana atunci) de cel mai bun medic ortoped pe partea asta - Prof. Dr. Mihai Nicolescu. Pe mine ma intereseaza insa ce greutati voi intampina in contactul cu portarul, asistente, medici etc., patanii ale celor care au trecut prin astfel de cazuri sau care au cunostinte. Vreau sa imi fac o imagine cat mai ampla si mai completa despre ceea ce ma asteapta.
A, topicul il voi putea viziona doar sambata si duminica, de luni nu cred ca voi mai avea acces la Internet pe perioada sederii in spital (deci nici macar citit).
In final, doresc tuturor sanatate deoarece numai in astfel de momente iti dai seama cat de importante sunt lucrurile marunte (sa poti merge, auzi, vedea, alerga etc.)
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

-
adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
- VIN: 00000000000000000