de isotech_ro » 26 Sep 2008, 21:14
Asadar am revenit, asa cum am promis, cu primele fotografii si constatari dupa montaj, iar miine cu fotografii de pe autoturismele pe care s-au montat, poate si niste filme cu modul de functionare, dar o sa incep cu inceputul.
Deci, dupa ce m-am "ars", chiar bine de tot, cu unitatile comercializate in Romania de catre diversi "geambasi de cai morti" ( Carbest, Autogadget, Blue Xenon, de fapt importatorul este o singura firma Hellerau Heist S.R.L., iar comercializarea se face prin cele 3 firme de distributie ), nemultumit fiind, in special de calitatea unitatii (imaginea pe display, functii conexe) am testat doi producatori de astfel de unitati personalizate din China - Hong Kong, dintre care unul s-a aratat interesat de patrunderea in Romania. La demersul meu s-a alaturat si colegul de forum forbidden27 care era foarte interesat de o unitate pentru un NewMondeo, si asa s-a nascut acest import, in regim de ENGENEERIG SAMPLE, pentru Focus II / Cmax / Smax / NewFiesta / Turneo Connect (format rectangular), respectiv NewMondeo / NewFocus (format oval), in fapt unitatile pot sunt interschimbabile daca exista masca ornament din bordul masinii.
Unitatile au urmatoarele caracteristici tehnice:
-DVD/DVD-R/VCD/CD/CD-R/CD-RW/Mp3/Mp4/DivX player
-Display de 7" TFT LCD, touchscreen ( pentru Focus II / Cmax / Smax / NewFiesta / Turneo Connect )
-Display de 6.2" TFT LCD, touchscreen ( pentru NewMondeo / NewFocus / Smax* / Cmax* - *pentru cele cu unitati Sony )
-Sistem de navigatie GPS - OS: WinCE 5.0
-Functioneaza cu diverse software de navigatie: iGO, TomTom, Route66, Destinator
-DualZone (se poate asculta radio/cd/dvd in timp ce navigatia gps este in functiune)
-Bluetooth v.2.0 stereo - poate prelua simultan pina la 5 telefoane ale ocupantilor din masina, inclusiv muzica redata de pe telefonul mobil prin canal Bluetooth
-Compatibilitate 100% cu comenzile pe volan
-Slot pentru card SD/MMC, respectiv microSD pentru unitatea de NewMondeo/NewFocus
-USB input
-Compatibilitate/Conectivitate Ipod ( numai pentru unitatea Focus II / Cmax / Smax / NewFiesta / Turneo Connect )
-TV tuner
-Telecomanda IR
-Radio FM/AM - 18 posturi memorate FM + 12 posturi memorate AM
-4*52W amplificator MOSFET
-Sistem anti-shock
-2 iesire RCA AV pentru display tetiere (functia dualzone permite ca pe display tetiere sa se urmareasca un film in timp ce pe unitatea centrala ruleaza navigatia
-input AUX;
-input camera mers inapoi
-senzor GPS
-unitatile au venit cu toata conectica, astfel incit la montaj NU S-A INTERVENIT IN CABLAJUL autoturismelor, deci NU SE PIERDE GARANTIA daca montajul se face intr-o unitate agreata Ford.
-unitatile nu vin cu antena TV si cu camere pentru mersul inapoi, acestea achizitionindu-se separat.
Amindoua unitatile au fost montate pe autoturime, respectiv pe Ford Smax - unitatea pentru Focus II / Cmax / Smax / NewFiesta / Turneo Connect (format rectangular - foto 1-2-3), si NewMondeo - unitatea pentru NewMondeo / NewFocus / Smax* / Cmax* (format oval - foto 4-5-6).
Ca software de navigatie s-a folosit Nav'N'Go iGO 2008.
Unitatile au functionat perfect "din prima" inclusiv comenzile de pe volan, iar de calitate ... nici nu admite termen de comparatie fata de ce am avut montat ... iar toate functiile din specificatiile tehnice au functionat.
Miine o sa revin si cu fotografii de pe masina, inclusiv un filmulet despre modul de lucru, si am sa-l rog si pe colegul de forum forbidden27 sa-si spuna parerea ...
PS nu voi da detalii comerciale si de producator la cererea moderatorilor forumului, pentru detalii va rog PM
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-