Re: Transatlantis Constanta - spune ce ai pe suflet
tocmai m-am intors din service-ul transatlantis unde am fost sa imi ridic masina pe care am lasat-o la ei ptr reparatii la aerul conditionat.
Sa va povestesc evolutia ca sa ma intelegeti de ce sunt f nervos.
In urma cu aprox o luna si jumatate am ajuns la ei in service ptr a face anumite verificari intrucat aerul conditionat nu mai functiona. In urma constatarii au gasit vinovata o conducta sparta, ok zic eu, dau comanda si se schimba si imi merge aerul . Numai ca dupa ce am revenit si am lasat masina ptr inlocuire conducta si umplere instalatie cu feron, convins ca o sa pot merge cu geamurile inchise si sa beneficiez de aerul rece dat de AC ......SURPRIZA MARE...nu merge...am incercat toate variantele, am masurat sigurantele...NIMIC!!!
Imi aduc aminte tot de un turneo condus in urma cu 2 ani de la inceputul verii pana la sfarsitul acesteia cand "stimatii profesionisti" de la service-ul transatlantis mi-au gasit compresorul de vina si am asteptat de la sfarsitul lui mai pana la inceputul lui septembrie acel compresor. SURPRIZA iar....in momentul in care mecanicul era gata gata sa demonteze compresorul vechi a constatat ca acesta era blocat de la "ceva" nu isi poate da seama...dar deblocandul AC-ul de pe masina si-a revenit fara a mai fi nevoie de inlocuirea compresorului.
De 4 ani merg cu forduri ...din pacate la transatlantis ca acolo trebuie ...masinile sunt de la firma ..si de 4 ani ma plang de service-ul acesta si de lucrarile de mantuiala pe care acestia le fac.
In continuare incins fara AC ....ce as astepta ca acum sa vina ei dupa mine si sa nu mai ma duc eu cu masina la ei. Nu mai spun ca e in GARANTIE.........
de fiecare data imi aduc aminte de deviza FORD
FORD= FIXED OR REPAIR DAILY
E TRIST....DAR ADEVARAT
Motiv: Va rog nu mai postati mesaje noi la un interval de 10 minute, folositi butonul "Modifica" sau "Edit".
- B.Eugen
- Incepator
- Maşina: Turneo Connect
- VIN: WFOHXXTTPH8K60653

mi s-a stricat fulia motor
(asta s-a dovedit a fi ) . Nu am facut decit 30000 cu "noua" distributie asa ca le-am scris celor de la Transatlantis sa-i intreb de o eventuala schimbare pe garantie ...
da inca nu mi-au raspuns...