de wador29 » 12 Aug 2014, 14:22
Din pacate festivalul de care pomenesti este in weekendul anterior datei de care pomenisem! Mizasem ca obiceiul era ultimul we din august, dar se organizeaza in penultimul de data aceasta. Revenind la subiect, eu raspunsesem invitatiei unui coleg, fara pretentia de a organiza un eveniment oficial. Pana la urma, aceste evenimente se bazeaza pe participarea de buna voie si nu la ordinul, ori indemnul cuiva. Din cate mai cunosc eu, nici la Valcea nu da parcarea pe rascoale, din pacate! Probabil nu mai este interesant, amuzant... Oricum ne incadram in trendul sociologic al timpului: am devenit o populatie de indivizi, cu interese strict personale, fara pic de solidaritate, singuri cand suntem si impreuna! Nu e o acuzatie, Doamne fereste, ci doar o constatare bazata pe experienta curenta de viata: traind in acelasi oras, prieteni sau cunostiinte, nu ne mai intalnim cu lunile sau anii, cu exceptia cumparaturilor sau altor evenimente, cateodata nu placute! Om fi oare mai fericiti, mai puternici, astfel?! Mira-ma-s... Cer scuze colegilor sibieni ca le-am invadat spatiul de comunicare!
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXDSuzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD