Extreme Wheels - 11 - 12 septembrie 2010
Dragii nostrii, avem o invitatie de la colegii de pe fankia.ro pe care trebuie sa o onoram. Iata cum suna ea:
"In urma lansarii primului eveniment din Herastrau, unde lucrurile s-au desfasurat foarte bine pentrun un prim eveniment. Ne-am decis sa organizam un eveniment unic in Romania, in care sa unim cat mai multe sporturi extreme si cateva cluburi auto si moto intr-un singur eveniment!
Evenimentul va avea loc in parcarea Mall-ului Afi Cotroceni in zilele 11 si 12 Septembrie!
Necesar pentru participare:
1. 3 masini de prezentare + cort + materiale promotionale sau pliante(daca aveti).
2. masinile de prezentare din partea fiecarui club nu vor avea voie sa paraseasca zona evenimentului decat la sfarsitul programului.
Program:
- concursuri (muzica pe masina, toba cea mai tare, etc)
- demonstratii de stunt bike, motors, drift, etc;
- concert Prazitii
Cluburi participante: SeatCupra.ro, PLMTuning.ro, AlfaClub.ro, ClubMazda.ro, ClubFord.ro, FanFiat.ro, RenaultSport.ro, Hothatches.eu, Mitsu.ro, AudiRomania.ro, VwClasic.ro, LoganClub.ro, Smart-Club.ro, ClubChevrolet.ro, AmericanMuscle.ro,
HondaFan.ro si altii."
Ce avem noi de facut:
- evenimentul se desfasoara pe 2 zile si incepe de la ora 12.00 si se termina la ora 22.00 (masinile care intra in show vin de la 9.30);
- fiecare club are la dispozitie 4 locuri de parcare (la AFI) si poate expune 3 masini + 1 cort;
- masinile expuse nu trebuie sa fie aceleasi in ambele zile (noi am decis sa fie 3 simbata si alte 3 duminica);
- masinile pentru expo intra in incinta pe baza unei legitimatii si intrarea se face de la ora 9.30 - 10.00;
- putem expune bannerul nostru;
- trebuie sa avem 2 oameni care sa faca parte din echipa de organizare (sa ajute la ordine, etc) pe parcursul celor 2 zile dar nu trebuie sa fie aceiasi de dimineata pina seara ceea ce inseamna ca putem sa ne organizam in schimburi, etc;
- in cursul zilei de vineri mai este nevoie de ajutor pe acolo si poate daca exista persoane care au timp sa treaca pe acolo sa ajute (intreaba de Onix, scratch si nu mai stiu cine....)
- putem avea orice materiale publicitare (flyere, stikere, numere, etc)
- in zona de show vor fi firme cu mincare si bautura; daca nu, Real este aproape.
Acum as dori sa avem niste propuneri cu masini si proprietari care ar dori sa participe in conditiile de mai sus la eveniment si totodata cu oameni care doresc sa participe la evenimente (la organizare si concurenti la diversele concursuri care vor fi acolo). In plus dintre cei care vor participa la eveniment cu masinile vor trebui sa vina si martea la matinalul de la OTV (ora 7.00).
Deschid astfel pentru o saptamina lista cu propuneri pentru masini (modificate, tunate, deosebite, oldies) pentru a fi votate in mod direct de catre organizatori (trebuie sa trimitem fotografii):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Lista cu masinile pentru sonorizare (cei mai multi decibeli):
....
Lista cu masinile pentru sunet de toba:
....
Motiv: Mici corecturi
-