Re: Cel mai nou Service Ford din Bucuresti (Pipera) - fordcsd
$1 scrie:$2b]Revin cu, cateva mentiuni legate de CSD
Dupa ce am relatat toate cele intamplate cu reparatia, am plecat cu masina de la ei si cum au observat cativa colegi de pe forum aveam un luft destul de mare la bara spate unde se imbina cu porbagajul, aveam scanunul dreapta murdarit de vopsea, capota la porbagaj se inchidea destul de greu si se deschidea mai ceva ca o catapulta, chederul de la porbagaj dezlipit si inca cateva chestii marunte dar nu nesemnificative...Am avut programare de a baga masina iar la CSD pe 22.07 pt a remedia aceste "mici" probleme si astazi am fost sa o ridic... Spre marea mea surprinderemasina a fost ok de data aceasta bara a fost fixata, au remediat problema cu acel cheder, au curatat scaunul de vopsea, mi-au vopsit si portiera soferului pt ca aveam rugina jos unde se imbina cu pragul.
De data aceasta nu mi-am mai luat masina murdara si cu praf inauntru, chiar tin sa le multumesc ca mi-au curatat tot interiorul.
NU este o reclama, dar asa cum am postat atunci cand am fost nemultumit de calitatea servicilor mi se pare normal sa postez si atunci cand sunt multumit. (sper sa nu apara ceva care sa imi schimbe parerea)
Totul e bine cand se termina cu bine! Iti multumim pentru rabdare si intelegere si te mai asteptam - la revizii ca sper sa nu mai ai parte de alte evenimente neplacute...
Focus MK3
-
ross - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford