Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: CONSTANTA - intalnire lunara

31 Aug 2012, 18:59

incearca sa eviti service-urile de duminica si incearca la dealeri AUTORIZATI !!!!!

31 Aug 2012, 20:48

Locatia este aceasta http://goo.gl/maps/JY7xP

Lista:
1. slickoly
2. martini
3. popicmisulic
4. patea_c
5. acung

01 Sep 2012, 00:21

acung.. unde vezi o fiesta alba pe dreapta cu un blond care fumeaza mult acolo sa opresti :))

01 Sep 2012, 12:04

$1 scrie:$2cung.. unde vezi o fiesta alba pe dreapta cu un blond care fumeaza mult acolo sa opresti :))

haha, am inteles :)

01 Sep 2012, 14:04

depinde ce fumezi, sa nu vezi un blond pe dreapta, si o fiesta la terasa care fumeaza iarba ceva :))

01 Sep 2012, 14:06

:))

01 Sep 2012, 15:36

eu o sa intarzi vreo 20 de minute...

03 Sep 2012, 19:06

La sugestia principala a lui fishycta, dar si ale altor colegi de grupa, va fac cadou urmatorul topic de discutii libere, unde puteti intreba/discuta/propune orice vreti voi si are legatura cu preaminunatul nostru oras Constanta. Au acces la acest topic doar concitadinii!

Sa curga discutiile!!! viewtopic.php?f=17&t=79781

03 Sep 2012, 23:06

AM FOST IN BULGARIA LA INTALNIREA ANUALA ! A FOST SUPER ! AU FOST 3 FORDURI DIN ROMANIA .IATA SI CATEVA POZEImagineImagine

03 Sep 2012, 23:07

ImagineImagine

03 Sep 2012, 23:10

Imagine

04 Sep 2012, 08:22

Felicitari Dan! Si asteptam mai multe poze cu decolteul dsoarei ;)

Cine a mai fost din Ro?

04 Sep 2012, 13:46

vand jantele, nevoie de bani ... asa ca vreau ajutor daca stiti pe cineva care vrea jante

04 Sep 2012, 14:55

pai si la intalnire akolo in ce limba teai inteles cu ei? stii bulgara? aia daaa intalnire club ford...

04 Sep 2012, 16:49

haios e ca bulgarii zic da la nu si nu la da :)) si din cap la fel...sunt pe invers :))

06 Sep 2012, 19:56

Astazi am primit o invitatie de la prietenii si colaboratorii nostri TIRIAC AUTO, la un eveniment special "Go Further", rulat simultan in reprezentantele din intreaga tara din cate am inteles. Se va prezenta si un mic film despre inovatiile FORD, despre urmatoarele tehnologii ce vor fi implementate, noi modele de masini, etc.

Pot sa mai iau cu mine din Club Ford cam 5 persoane, deci o sa fac o lista ce va fi pe principiul "primul venit primul servit". Haideti sa le aratam ca suntem un club de fani Ford ce apreciaza atat ovalul albastru cat si colaborarea cu reprezentanta Tiriac.

Locatia: Tiriac Auto, Data/ora: marti, 11 sept, ora 18

Lista doritorilor:
1.
2.
3.
4.
5.

================

Textul invitatiei:

Stimate Domnule ***,
Avem deosebita placere sa va invitam alaturi de noi la evenimentul special Ford "Go Further", care va avea loc la showroom-ul nostru pe data de 11 septembrie, incepand cu ora 18.00.
Este o oportunitate unica pentru noi sa va impartasim noutatile si remarcabilele tehnologii Ford, cum ar fi Sistemul SYNC si motorizarea EcoBoost, precum si ultimile modele, printre care Focus ST si Noul Ford B-MAX, care vor modela viitorul autoturismelor Ford in Europa.
In timpul evenimentului va vom prezenta un film recent realizat in cadrul evenimentului Ford de la Amsterdam, unde vor fi prezentate atat Noul Ford Mondeo, Noul Ford Fiesta, precum si noile tehnologii cum ar fi airbag-urile integrate in centurile de siguranta, pe care Ford planifica sa le livreze catre showroom-urile noastre in urmatoarele 12 pana la 18 luni.
Sper ca ne veti onora cu prezenta dumneavoastra si veti fi alaturi de noi in cadrul acestui eveniment unic.
Va rugam sa trimiteti confirmarea dumneavoastra la ***
Va asteptam la sediul Tiriac Auto din Soseaua Mangaliei 211, incepand cu ora 18.00.
Receptia evenimentului va fi intre orele 18.00 – 21.00.
Evenimentul va avea loc intre orele 18.30 – 20.00
Cu consideratie,

06 Sep 2012, 20:23

pai nu inchid la ora 18??? :))///// sar putea sa vin eu...k sunt aproape de mn.. t anunt din timp....

06 Sep 2012, 20:40

Lista finala trebuie sa o am pana luni ca sa o trimit mai departe. Eu zic ca o sa fie frumos si o sa merite.

07 Sep 2012, 06:05

chiar de ziua mea....ce cadou frumos.
nu vin :)

07 Sep 2012, 08:35

eu chiar vreau sa vin, da sa vad cum scap de la munca :))

07 Sep 2012, 21:34

inscrie'ma pe mine k vin...e pe langa mine...chiar pare interesant!!

07 Sep 2012, 21:36

Martini, vin eu. Poti sa ma pui pe lista! Da mi un prv te rog cu nr tau ca nu l mai am! Merci!

07 Sep 2012, 22:22

martini poti conta si pe mine,deci ma poti pune pe lista

07 Sep 2012, 22:30

Mod edit : daca pe forum va jigniti, la vreo viitoare intalnire , ce-o sa faceti, va bateti intre voi ?

08 Sep 2012, 06:17

ce vrea sa insemne asta?

08 Sep 2012, 07:59

Copii, purtati-va frumos va rog! Parintii se uita la noi ;)

Lista:
1. patea_c
2. djlex
3. dan4ke
4. slickoly (astept confirmare pana luni dimineata)
5.

Dan4ke: te rog sa aduci cd-ul cu informatiile compromitatoare de la ZCF si piese pentru marian donea ca o sa i-o dau eu.

Ne imbracam toti cu tricouri clubford/ford sau purtam o tinuta mai formala?

08 Sep 2012, 08:31

$1 scrie:$2opii, purtati-va frumos va rog! Parintii se uita la noi ;)

Lista:
1. patea_c
2. djlex
3. dan4ke
4. slickoly (astept confirmare pana luni dimineata)
5. marian donea

Dan4ke: te rog sa aduci cd-ul cu informatiile compromitatoare de la ZCF si piese pentru marian donea ca o sa i-o dau eu.

Ne imbracam toti cu tricouri clubford/ford sau purtam o tinuta mai formala?

08 Sep 2012, 08:38

martini multumesc mult pentru ca m-ai trecut pe invitatie dar nu pot sa vin.. am nevoie sa fac schimb de tura pe 16 ca sa merg la tulcea la curse si nu pot sa cer si pe 11 sa mi se faca schimbu, un compromis urat da asta e ..
inca odata multumesc si ne auzim pe forum si in trafic
numai bine

08 Sep 2012, 09:53

daca mai e loc as vrea sa vin si eu .

09 Sep 2012, 11:50

pai normal:)).. k nu avem tricouri club ford.. poate ne doneaza ei cand o sa vada ca navem tricouri :))
Răspunde