Re: Ne era mai bine pe vremea comunismului?
$1 scrie:$2u as zice asta. Sa ne amintim ca pm nici nu e obligatoriu sa fie dintr-un partid sau altul...
Din punct de vedere strict tehnic (fara sa ne intereseze ca vorbim de presedintele x, partidul y, candidatul z), important ar fi ca pm sa fie desemnat un individ agreat de cati mai multi parlamentari SI sa poata reprezenta tara in afara cu fruntea sus, nu ca acum cu dl. xerox.
Si poti sa-mi explici si mie cum a respectat Base interesul national, cand i-a picat Boc la motiune, iar majoritatea parlamentarilor l-au agreat pe Klaus Johannis si el n-a vrut? Crezi ca reprezenta tara mai prost decat Boc, sau care a fost logica, exceptand faptul ca nu mai controla Base tot....
$1 scrie:$2aca tot suntem la dorinte, eu mi-as dori ca TOTI parlamentarii cercetati pentru diverse fapte fara legatura cu statutul de parlamentar, indiferent de partidul din care fac parte, sa poata fi judecati.
Pana acum, cu exceptia lui a.n., mare parte din cei arestati sau condamnati au fost totusi de la alte partide decat cele din usl...![]()
Ba chiar as putea spune ca usl a protejat majoritatea parlamentarilor, inclusiv cei ai altor partide.
Despre ce vorbim, deci?![]()
Poate vorbim despre flota, despre Mihaileanu, despre dosarul de spalare de bani in tranzactia cu Casuneanu, despre justificarea "vanzarilor anterioare" ale Ioanei, despre mercedesul tot de la Casuneanu, despre Luxten, despre exproprierile de la Pasajul Basarab, despre Alro, etc.
Mai vrei sa vorbim, ca mai avem subiecte ....
-
iulipapa - Ford Freak
- Maşina: FF 2 FL, 1,6 TDCI, Titanium; Mondeo mk IV, 1,6 TDCI, Titanium
- VIN: WF0SXXGCDS8E84017