Pai si eu Mihai imi doresc sa fie bagati la puscarie si din usl, si din psd, .. mai ales, dar cea mai mare dorinta din pdl. Asta acum, mai vedem peste cateva luni
Sa stii ca si-atunci cand PSD-ul era la conducere si PDL tipa ca justitia e controlata imi doream cativa psd-isti la zdup...

Cat priveste partea cu PM, spuneam ca in Constitutie e scris negru pe alb. Nu trebuie sa includa OBLIGATORIU, e de la sineinteles! Asadar ..
Constitutia Romaniei
ARTICOLUL 103
Investitura
(1) Presedintele Romaniei
desemnează un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultării partidului care are majoritatea absolută in Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament.
Cum majoritatea absoluta NU a avut decat FSN si primul PDSR parca, ramane ca se aplica ce e dupa "daca". Strict constitutional Mihai.
Ce argumentezi tu este foarte adevarat. Ar fi fost aiurea sa ai un premier fara sustinere sau sa pice cabinetul aiurea...
Ce acuze ii aduc eu lui Base este punerea lui Boc ca PM dupa ce a fost "demis" de Parlament. Dar iarasi .. daca nu scrie nicaieri, e legal