Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
09 Noi 2007, 16:07
Mă enervează extrem de mult că nu se blochează automat ușile la plecarea de pe loc așa cum face la clio.
Am
înțeles că pe ff2 nu merge
by default ci că ar merge din alarmă. Păcat că am o alarmă de rahat.
ÃŽn rest este de vis mașina.
Mâine urmează poze dacă am timp
Am făcut vreo 150km în 3 zile cumulat.
CB arată cam 8.8L/100km. Până nu se termină rodajul n-o să mai verifici indicatorul de consum mediu
De mâine îmi fac și o agendă în care să notez cât am alimentat cu motorină pe lună/ce sume și altele, etc... jurnal de bord analog
Azi montez apărătorile și săpt viitoare poate am timp de geamuri securizate și niște plase de prins trusa și diverse lucruri prin portbagaj.
09 Noi 2007, 18:06
ce sunt geamurile securizate?!
09 Noi 2007, 18:38
De ce te deranjeaza daca nu se blocheaza usile la plecare.
09 Noi 2007, 21:05
Fiindca e greu sa te obisnuiesti sa blochezi mereu usile cand pleci de pe loc. Si la cat se fura de la semafor in Romanica noastra draga....
09 Noi 2007, 22:48
E mai buna deprinderea sa blochezi singur usile... Se mai da jos vreun pasager, etc si raman deschise.
09 Noi 2007, 23:12
La mine o să fie o problemă în mod cert. Mai ales că sunt obișnuit să circul cu laptopul(grupul celor care fură net de pe reț€le wireless nesecurizate din Pipera, Otopeni, Florească vă salută respectuos) scos portofelul etc la vedere.
ÃŽn Clio se blocau ușile automat la plecare de pe loc după 5 secunde indiferent că s-a dat un pasager jos sau nu sau că e prima plecare etc.
La focus o să dau la buton mult și bine de acum încolo.
Geamurile securizate sunt geamurile normale cărora li se lipește o folie transparentă care ranforsează geamul și face greu spre imposibil spargerea lor în timp util ca să zic așa.
Mai e bine și dacă iei vreo piatră în parbriz că nu crapă. D-abia dacă se observă. Mi se par foarte utile în România cu hoții noștrii și cu drumurile în construcție.
Cine știe când te trezești cu un bolovan pe parbriz de la un camion care asfaltează în oraș
10 Noi 2007, 02:54
Poate la voi in Bucuresti, dar nu cred ca sunteti ca in vestul salbatic.
10 Noi 2007, 03:32
eu mi-am pus o alarma viper, rezonabila la pret, care imi blocheaza usile in momentul in care pun contactul.
10 Noi 2007, 13:48
$1 scrie:$2a mine o să fie o problemă în mod cert. Mai ales că sunt obișnuit să circul cu laptopul(grupul celor care fură net de pe reț€le wireless nesecurizate din Pipera, Otopeni, Florească vă salută respectuos) scos portofelul etc la vedere.
ÃŽn Clio se blocau ușile automat la plecare de pe loc după 5 secunde indiferent că s-a dat un pasager jos sau nu sau că e prima plecare etc.
La focus o să dau la buton mult și bine de acum încolo.
Geamurile securizate sunt geamurile normale cărora li se lipește o folie transparentă care ranforsează geamul și face greu spre imposibil spargerea lor în timp util ca să zic așa.
Mai e bine și dacă iei vreo piatră în parbriz că nu crapă. D-abia dacă se observă. Mi se par foarte utile în România cu hoții noștrii și cu drumurile în construcție.
Cine știe când te trezești cu un bolovan pe parbriz de la un camion care asfaltează în oraș

Cred ca am sa imi pun si eu,la cat ajunge tot dansu?se poate si cu folii mai inchise?
12 Noi 2007, 23:02
Frumusica masina!
S-o stapanesti sanatos!
Vezi ca in rodaj nu e indicat sa franezi prea brusc, sa depasesti anumite turatii, etc. E mai bine sa mergi mai prudent pana treci de 2000-2500 km.
13 Noi 2007, 00:10
Pai o fi indicat sa nu franezi brusc, dar daca iti apare unu bezmetic in fata brusc, nu prea te mai gandesti ca esti in rodaj.
In alta ordine de idei, bestial Panther Black-ul asta asortat cu niste stropi de ploaie.
13 Noi 2007, 00:11
Frumoasa masina!
13 Noi 2007, 00:53
Mulțumesc de păreri. Știu cum e cu frânatul însă a fost o situație de urgență
Mai urmează niște poze mai interesante. O panoramă de interior și un 360.
Cât despre stropi noroc cu apărătorile de noroi că nu se murdărește prea mult mașina
13 Noi 2007, 00:57
apropo de aparatorile de noroi sa fi atent la ele eu astazi dupa nici 7 zile de la montaj am ramas fara baveta fata dreapta
nu se murdareste prea mult dar tot se face varza eu o am tot neagra si deja ma doare capul la ce mizerie este in Constanta
in scurt timp voi primi si bavetele pe spate pentru ca am mare nevoie de ele
13 Noi 2007, 01:14
Mersi de hint. O să stau cu ochii pe ele
13 Noi 2007, 10:28
Nu au cum sa cada; si de demontat este extrem de greu din cauza clemei de unica folosinta...
Nu am auzit de nimeni (in afara de radur) care sa fi patit asa ceva, iar eu mi le-am montat singur si pe fata si pe spate.
13 Noi 2007, 11:21
Dap, subscriu la ce a zis Mihai. E foarte greu sa cada baveta de noroi. Eventual se rupe cu o parte din masina
Cred ca nu a fost montata corespunzator, asa cum era trecut in pliant.
13 Noi 2007, 12:53
Frumoasa jucaria

sa ai grija de ea si ea de tine
13 Noi 2007, 13:04
sau oi fi dat cu ea de vreo bordura in raspar...cine stie....
faina de tot masina....cand o sa-ti iei nr. negre, o sa vina mult mai misto decat cu astea rosii....asa nu se asorteaza...
daca-i pui si autocolant si suport de numar, poti sparge sampania de ea...
13 Noi 2007, 13:10
Da frumoase mai sunt domle !!! Cu fiecare masina vazuta p'acilea, ma felicit pt alegerea facuta.
13 Noi 2007, 13:52
Da stimabile, ne-am ales mașini pe cinste

.
Din păcate am întâlnit o problemă destul de (potențial) gravă.
Mă curentez când ies din mașină nu tot timpul, uneori. Bănuiesc sistemul de alarmă montat de un cretinoid de la 12 Volți care face masă cu caroseria.
Un puștan care tind să cred că a făcut muncă de mântuială la montare.
Mai stau un pic până mă mai curentez de câteva ori ca să fiu sigur

și sun la service.
ÃŽntre timp, ascultând un cd cu r'n'b care avea ceva bass am descoperit că vibrează bine (boxă sau satelit) pe dreapta față. Posibil un greieraș
13 Noi 2007, 13:59
Asta cu curentu o patim si noi (mai ales sotia, eu mai rar, probabil ma "incarc" mai putin spre deloc). Dar pana acum nu am dat importanta acestui aspect. Poate ca nu le place sa le parasim...

Dar daca cineva ne va da o explicatie "la obect", ii multumim anticipat. Ah, sa nu uit, eu nu am montata alarma la masina.
13 Noi 2007, 14:01
Porti cumva pulovare d-alea de bumbac sau ce-o fi ? asa mai pufoase/electrizante cand le atingi ?
13 Noi 2007, 14:11
Nu e vorba de descărcări statice produse de electrizarea hainelor. E vorba de curentat adliteram
O să caut pe acasă un aparat de măsurat voltaj și amps and stuff. Să fiu sigur că nu e energie statică.
Mă curentez și când sunt în tricou și blugi deci trebuie să mai testez.
13 Noi 2007, 14:20
Tind sa cred ca tine de energia statica prezenta in fiecare din noi

. Am avut si eu o perioada in care scoteam scantei de fiecare data cand ma atingeam de un metal.
13 Noi 2007, 14:25
pentru "curent", mai cititi pe-aici:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=4874&start=0
nu sunteti nici primii, nici ultimii...
13 Noi 2007, 14:43
si eu tot asa patesc,ma curenteaza cand inchid masina si ating plasticul de la portiera...
13 Noi 2007, 15:29
O pateam si eu intr-o vreme, parca atunci purtam mai mult pulovare d-alea. Da m-a pus pe ganduri si faza cu alarma. Nu mai stiu daca s-a mai intamplat dupa ce le-am spus sa reverifice alarma din alta cauza (prea sensibila).
13 Noi 2007, 15:36
Eu am pățit aceeași chestie și la Clio după ce am fost în service să-mi umble la lumini, siguranțe, etc. Revizie electrică să-i zicem.
După revizie curentat în draci, mers înapoi în service, verificat cretinoidul firele pe acolo, unul făcea masă cu caroseria.
Rearanjat frumos pe acolo și nu am mai avut probleme.
Cum am zis, o să verific să fiu sigur, dacă problema continuă mă duc în service - nu vreau să-mi ia foc mașina așa aiurea