La caracteristicile masinii mele pe vechea lege platesc 1098 euro si pe noua 690 euro.
Chiar daca plateam si doar 1 euro o consideram o taxa timpita.
Am inteles ca miine sau saptamina asta se va discuta in Guvern taxa si eu astept sa vad nu cit am de plata ci modalitatea de a contesta taxa pentru ca UE mai mult de asta s-a legat.
Dupa ce o sa vad modalitatile de contestare fie platesc pe vechea lege si in ziua urmatoarea ii dau in judecata fie platesc pe noua lege si fac la fel.
Am mai spus-o pe forum macar sa ma distrez pe banii mei.
Personal nu am dorit sa intram in UE din 2 motive destul de simple
a nu sintem pregatiti cel putin astia din parlament si guvern pentru ca inca se mai fura pe rupte in tara asta
b politicienii de la noi nu se pot compara cu cei din EU
Dar daca din diferite motive am intrat in UE acum nu am ce face si trebuie sa ma conformez legilor UE care sint peste legile interne si din pacate nenea tary acum nu mai merge ca inainte.
Felicitari pentru modul in care ai tras de timp si pentru faptul ca ai reusit sa iti ti promisiunea fata de spagari pardon am vrut sa spun prieteni si anume de a lungi noua taxa pina dupa alegeri.
Asta imi demonstreaza ca sponsorizarile au fost sint si vor fi destul de mari. Sa ii saluti si din partea mea pe lingaii de la APIA.
Si apropo de masini taxe si impozite cine mai are Bloguri si poate sustine campania unui coleg ce a ramas fara masina pe o strada unde un primar din Bucuresti a pus camere video gaseste detalii aici
http://cazare-mamaia-constanta.ro/blog/ ... clar-nula/
Iata cum am si inceput eu articolul : Via Boioglu am afalt ca inca se mai fura in Romania. Si eu care credeam ca cei care m-au lasat in vara fara baterie, casetofon si pompa au disparut. Posibil sa fie tot ei si cu siguranta sint din Guvern sau Parlament pentru ca din cite stie eu acolo sint cei mai mari hoti din Romania.
Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier
Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
- radur
- 1nsane Member