locatia e stabilita deja cu o aproximatie de 500m sa zicem.

ghizi:daca avem ghid care stie bine zona si a mai fost la picnic acolo, sa ne duca la sigur direct, nu mai bajbaim.
pana acum cei care stiu eu ca stiu zona ar fi:
dmmoisi, catalin1972, poseidon; macar unul din ei sa vina cu noi. ii invit sa ne confirme participarea!
voi de la slobozia pe ce drum veniti?
plecarea:- intalnirea de plecare spre gratar, pentru cei din constanta va fi la benzinaria rompetrol de pe bld. tomis la iesirea spre ovidiu (carrefour), benzinaria de langa vapor la
8:40- plecarea din constanta la ora
9:00 (le dam intarziatilor o sansa de 15-20min sa apara, de la ora 8:40 pana la 9:00)
- intalnirea cu ceilalti din celelalte orase/judete la intersectia 2 cantoane la ora
10:30logistica:in principiu fiecare isi aduce cam ce crede ca va manca/bea, ar fi bine fiecare sa aiba macar un bidon de 5l cu apa pentru spalat pe maini, spalat salate, etc.
nu uitati sa luati paturi ca sa putem sta pe jos, sa va incarcati acumulatorii pentru camerele foto, pahare/farfurii de unica folosinta si cateva pungi de gunoi ca sa nu lasam urme, daca aveti o minge de fotbal ar fi frumos sa jucam un amical, eu o sa aduc si ce abtibilduri mi-au ramas sa le impart cui doreste.
chestiile de uz comun (ex. gratarele propriu-zise) nu are rost sa ne luam toti cate unul. zic ca vreo 3 ar fi suficiente pentru toata lumea. carbunii ii cumparam dimineata de la benzinarie. cine are gratar sa anunte aici sa nu ne trezim ca ramanem fara.
Participanti confirmati:1. martini (Alex)
2. Junioru85 (Ionut)
3. poseidon
4. moroxp (Andrei)
5. sorinacio75
6. Nunu Nebunu