am testat rhp de 1 luna de cand lam instalat pe masina.
economie de carburant este 20 % dupa mai multe plinuri.
srtiu ca am vazut cu ochii mei si nu ca am visat urat sau miau zis altii povesti.
astept sa ajunga si magnetizerul romanesc care fuctioneaza pe acelasi principiu si am sa va comunic si rezultatul dupa teste.daca e bun il pastrez daca nu il arunc la gunoi nui nici o problema.
pt 130 de roni nu moare copilu ca nui iau ciocolata 2 zile.

)
si apropo de economie randament etc ca sa nu mai aberati degeaba aici cititi urmatorul articol.
produsul e fabricat in franta ca si rhp sistem.eu va sfatuiesc sda incercati cu incredere rezultat aveti de la prima incercare.
e mai usor sa bati din gura sa cauti scuze ca nu vrei sa dai 350 de euro pe ceva la masina decat sa o cumperi si sa o folosesti sanatos si sa ajuti si pe altii sa cunoasca adevarul despre asemenea produse. in fine asa a fost romania si asa o sa fie si peste 20 de ani din pacate.iata si articolul.plec in franta in 10 zile dar nam timp din pacate sa staus a caut sisa cumpar instalatia asta la ff2 dar o iau la anul."Le Parisien"
În timp ce se prefigurează taxa pe carbon şi creşterea preţului carburanţilor ca urmare a introducerii acesteia, compania franceză FleXfuel propune comercializarea unui "kit hidrogen", care permite scăderea consumului de carburant şi, prin urmare, a poluării.
Kitul costă în medie 950 euro şi se adaptează tuturor motoarelor pe motorină, benzină şi chiar etanol. Inventatorii lui au primit medalia de bronz la concursul Lepine 2009. Pînă acum, aproximativ 40 de mecanici din toată Franţa au fost pregătiţi pentru instalarea acestui sistem. "Am lansat acest kit hidrogen acum două luni. Sîntem singurii pe această piaţă în Franţa şi ne-am dezvoltat propriile tehnologii", spune Sebastien Le Polles, cofondator al societăţii, alături de Jerome Kanoute. Rezultatul: scăderea consumului cu 15-25% la motoarele pe benzină poate ajunge pînă la 45% în cazul motoarelor diesel. Produsul are o garanţie de doi ani, iar costul lui este returnat dacă reducerea de carburant nu atinge 15%.
"Am putea obţine o economie de pînă la 60%, ţinta finală fiind un motor care să funcţioneze doar cu hidrogen. Pentru asta, avem nevoie de finanţare, afirmă Sebastien Le Polles. Marii constructori de automobile nu sînt interesaţi. Nu avem nici ajutorul Agenţiei Mediului şi Controlului Energiei (ADEME). Am scris de trei ori ministrului ecologiei, dar n-am primit niciun răspuns. La Consiliul regional ni s-a explicat că nu ne încadrăm în planul de finanţări!"
După automobile, FleXfuel urmează să-şi testeze sistemul pe camioane. "Sperăm să obţinem o economie de 10 l/100 km cu camioane care consumă în prezent 40 l. Obiectivul nostru este să ajungem la parcurile de camioane ale întreprinderilor, la transportatori, furnizori...pentru că este foarte rentabil pentru ei", încheie oficialul de la FleXfuel.