Pentru ca s-a scris in alt topic despre sistemul sanitar si revazand postul lui
martini, mi-am amintit despre ce am patit eu cu fizioterapia dupa operatie. Am mers, printr-o cunostinta, la spitalul Floreasca, sectia Kineto-terapie. Bucuros nevoie-mare ca reincep antrenamentele ma prezint eu in ziua si la ora stabilite (Luni la 7:30 dimineata). Cand ajung, am vazut eu aparatele pe afara, pe hol, dar am zis sa intreb:
- Buna ziua!
- Buna ziua!
- Adrian Cristea ma numesc, am venit pt fizioterapie, am programare.
- A, pai nu se poate, am refacut sala, vino saptamana viitoare.
Bun. Ma duc saptamana urmatoare echipat, ma pune la bicicleta vreo 15 minute, apoi pe saltea ridicari de picior culcat pe spate, pe burta si din lateral, mai fac si alte aparate (vreo 3), se termina ora. Transpirat zic:
- Cand sa mai vin?
- Pai cand poti?
- Ori dimineata foarte devreme, ori dupa amiaza din 2 in doua zile.
- OK, peste 2 zile atunci.
...
Cand ma duc eu a doua oara, pregatit de alte exercitii, eventual un masaj, ceva curenti (ah, fara legatura cu subiectul si pt a mai smulge un zambet de la cei care citesc, era o asistenta acolooooooooooo care probabil merge regulat la sala si care arata "intr-un fel", ti-era mai mare dragul sa mergi la ea; problema e ca nu era asistenta mea

) ma duc la tanti mea:
- Saru'mana!
- Buna!
- Azi ce fac?
- Pai ce ai facut si acu doua zile.
- Pai credeam ca...
- Nu, nu, crezi ca mai sunt altele? Fa acolo la fel.
Eh, am fost 5 sedinte (aveam 10, am platit 92 RON) si nu m-am mai dus, am preferat ca sa merg la sala cu 130RON, dar unde am o mai mare varietate de aparate, am dusuri, prosoape curate si aer conditionat.
PS. Nu am nimic cu personalul, e vorba de sistemul in sine.