Dragi Fordisti si Fordiste, va transmit un salut calduros!
Am considerat ca e vremea sa mai spun cate ceva despre Foca (exceptant declaratiile nocturne). Asa cum am tot spus, km se ingramadesc acolo pe bord, iar Foca ma surprinde neincetat. Tocmai mi-am dat seama ca nu de putine ori am tot laudat stabilitatea exemplara a masinii si am spus cum imi place sa profit de aceasta pe drumurile viraje. Si iata ca tocmai despre un drum virajat nu v-am vorbit. Am fost acum ceva vreme (17 iunie) pe Transfagarasan alaturi de coforumistul Asgard. Superb, dom'le, superb! Nu Asgard, ci drumul!
Partea de pe Lacul Vidraru nu este cea mai fercita portiune de drum, insa apoi: sa tot ai punte spate independenta. Si un Focus pe ea. Sau, mai bine, o Foca. Tragea Foca la deal, se tinea in curbe si ar fi tot zburdat pe acolo, dar abia-abia se taraia un Mondeo Combi cu numarul B-xx-TAZ (va spune ceva

?). Cand am coborat apoi spre Sibiu, iarasi am simtit placerea de a avea Focus: o compacta care stie sa se lipeasca de drum si sa nu-l mai lase. Cand s-a terminat zone curbelor, parca imi venea sa ma intorc sa mai dau o tura. Si parca si Foca ar fi vrut, dar trebuia totusi a respectam ceea ce stabiliseram (trecere pe Transfagarasan si intoarcere pe Valea Oltului).
Revin acum la peripetii mai recente. Chiar din seara asta. Am iesit sa ma vad cu un amic. Aveam de "livrat" ceva. Si cand ne intalnim noi acolo, avea loc o intalnire de fani auto. Printre ei un alt amic cu un Golf II 1.8 benzina 90cp (cel din filmuletele de mai sus). Ne-am pus la barfa si povesti despre masini vreo doua ore. Cand vedem ca s-a cam stins lumina naturala, ne gandim daca incercam ceva in seara asta. Spunem amandoi OK, mai da el un telefon si mai apare un BMW 316i (Pisicuta hatch) tot de 90cp. Stabilim ce si cum si purcedem catre locul cu pricina. Tura I: Foca vs BMW. Dupa ce asteptam si tot asteptam, vedem ca nu se mai elibereaza strada asa ca schimbat locul. Ajungem in noua locatie (nu era deloc departe), asteptam o "fereastra", ne asezam fiecare pe banda lui gata de plecare. Dau startul. 3 claxoane. Ma uit la el. Se uita la mine. Plec. Ramane pe loc. Apoi pleaca si el. Franam amandoi, ne oprim si ajungem la concluzia ca trebuiesc mai rare claxoanele. Ne asezam iar. O mana pe schimbator, una pe volan+claxon. Unul. Doi. Trei. Si mult scart. Si Foca pleaca prima. Si se duce. Si se duce. Si se duce. Si nu se mai opreste. Iar BMW-ul mult de tot in urma. Dar mult. Personal cred masina aia nu era in toate mintile sau soferul nu a vrut sa dea totul din ea. Ma asteptam sa plece mult mai bine ca doar are propulsie, nu tractiune.
Runda a doua: Foca vs. Golf. Rematch. Prima data l-am facut, destul de strans, insa acum era mai increzator. Tot eu am dat startul. Desi nu imi place pentru ca plec prost cand dau startul (nu pot sa ma concentrez la plecare). Unul. Doi. Trei. Si mai mult scart. Si tot Foca pleaca prima. Si prima ramane. L-am facut cam la doua lungimi de masina distanta, dar oricum s-a tinut mai bine decat BMW-ul. In concluzie, Foca iarasi a avut ocazia sa faca playback dupa Sarah Connor, tot tipand "from zero to heeeeeeeeroooo!". Sunt mandru de Foca si am avut grija sa ii multumesc frumos. Dar premiul il primeste maine: intai o spal (nu am spalat-o de ceva vreme), iar apoi testez niste produse de lustruit/ceruit pe care le-am primit de ziua mea de la domnu' bkraptor.
In rest, nu stiu ce v-as mai putea spune decat ca si acum, dupa aproape doi ani, zambesc (fie ca se vede, fie ca nu, eu tot zambesc) de fiecare data cand sunt la volan.
Si pentru a nu fi numai si numai poveste, iata ca pun si trei poze.
Pana data viitoare vreau sa va rog sa simtiti si voi macar jumatate din bucuria pe care o simt eu atunci cand fac km cu Foca!
Multa bafta!