Rezolvarea e simpla dar nu ai cu cine, totul e simplu cand esti unit, dar atat timp cat romanul intoarce capul nu ai ce face, daca unu ii da uneia o palma peste ochi ceilalti traverseaza strada, daca e un accident putini opresc, ma repet daca maine fac painea 10 lei mananca jumatate de paine/ zi si tace si inghite "ce sa ma implic eu", sa revin la solutii ca oricum vorbesc degeaba.
Bai tata tu-mi faci mie 30 de km de autostrada/an? imi pui vigneta pentru gropile de pe strazi, dai garantie la o strada proaspat asfaltata un an? faci benzina ca si cum as avea salariul 1500 de euro? bun las masina in mijlocul strazii si restul la fel sute de masini blocate orasele automat transporturile benzinariile tot paralizata romania ce o sa-mi faca o sa-mi ridice masina? ei si cate masini puteti voi ridica ca suntem milioane e o masina la 2 locuitori hai sa va vad...in orice alta tara au facut scandal pentru nimic pe noi ne umileste, isi ia DOMNUL BASESCU (dumnezeu pe scurt) elicopterul, nu-i frumos in romania, ce trafic e pe DN1 cand il privesti din elicopter=0, umilinta maxima, papagali mai suntem, nimic nu o sa rezolvam nimic niciodata...intrebare: voi mai puneti combustibil din romania?...de ce? cunoasteti vreun proprietar de benzinarie? o duce foarte bine credeti-ma si asta e deabia inceputul mai vorbim la 6 lei

respect maxim
PS: mai am, mi-am adus aminte de anumite filmari de pe youtube, cumparau baietii benzina de 2 lei si plateau maruntis...nu mai bine pui de 2 lei si dai 2 milioane sa-ti dea ei maruntisul sa vezi atunci dupa 10 alimentari ca nu mai au rest, dar ...nu mai zic, oricum respect maxim pentru cei cu sange'n iar nu mai zic bravo alora care au blocat benzinariile, bravo baieti, pacat ca nu aveti spate, 10 masini/oras stiu e cam mult