$1 scrie:$2Sunt putin cam paranoic , dar asa imi pot explica comportamentul directorului de vanzari Tester Iasi si unele replici ce mi-au fost date ...
Subscriu....esti paranoic!!!
$1 scrie:$2OCMAI AM FOST CONTACTAT DE CINEVA DE LA ROMCAR CARE S-A PREZENTAT DREPT 'TIGANUL DE PE FORUM' CARE M-A AMENINTAT CA NE VOM VEDEA LA TRIBUNAL........
.......OK, MAI NOU SA INTELEG CA OBSERVAREA UNEI NEREGULI CONSTITUIE INFRACTIUNE. OK. NU AM STIUT
VOI STIATI DE ASA CEVA?
Doar pt calomnie, dar nu te are inregistrat nicaieri, iar ce ai scris pe forum nu poate fi admisa ca proba in tribunal, tinand cont ca snt destui admini si moderatori care pot modifica toate posturile.....ca poate unul dintre moderatori/admini a scris aia.....sau poate chiar acel individ....are niste prieteni care cunosc in ale hackuitului si au modificat ei......
deci...stai fara grija.....
Cat despre acel individ care a citit pe forum, si a fost deranjat de ce a citit, il rugam sa se prezinte si sa ne explice gestul lui.
Cat despre cei de la Romcar, este lipsit total de profesionalism gestul lor de a divulga aspecte personale despre clientii lor. Ar trebui sa trimitem acest link si catre institutia care se ocupa de asa ceva!!!
Si incaodata....propun o scrisoare oficiala catre Ford Europa in care sa ne varsam off`ul!! Pt ca nu numai la Romcar se intampla magariile astea, si la Tester!!! Stai linistiti......You Are Not Alone!!
As mai avea ceva de zis, dar imi e ca am sa ma aleg si eu cu un proces!