de Maximilian » 15 Iun 2006, 22:44
Subscriu la "muzica buna"(manele exclus). Merg multe melodii in masina. Mai nou imi place pt masina Zepellin. In momentul asta am Kool & The Gang(apogeul disco...super instrumentisti, super voci, super melodii).
Am mai "probat" Maroon 5, Boyz II Men, Dire Straits(asta chiar mult timp), Aura Urziceanu(de...jazz rulz), blues(Joe Louis Walker, BB King), ceva hip-hop(de ex. soundtrackul Man in Black), Lista continua, dar nu pot sa ma gandesc la altceva in momentul asta.
Radioul ma enerveaza la culme. Ma scoate din papuci. Nu se poate sa nu auzi un Dj care sa vorbeasca pentru a se auzi vorbind(tampenii), niste stiri interminabile(si rareori interesante), iar cand in sfarsit dai de muzica buna, iti intrerupe "auditia" o serie de reclame(de asemenea tampite). Ascult totusi City FM, Europa FM, Guerilla(cand prin muzica cubaneza, argentiniana...latino in general) si Romantic(atunci cand nu dau muzica pentru matusalemici...adik noaptea...cand toti dorm :icon_lol: ).
PS: Cand am zis muzica pt matusalemici, am vrut sa spun muzica veche si PROASTA...nu de alta, dar si eu am o slabiciune pt muzica veche....dar buna. Imi place sa ascult si muzica frantzuzeasca(Aznavour, Dassin, Patricia Kass).