de Maximilian » 13 Ian 2007, 18:04
Am ajuns acasa. Ce pot sa spun, a fost o intalnire exceptionala din mai multe motive, unul dintre ele fiind faptul ca forumul a fost cazut peste jumatate de luna in aceasta perioada, si totusi oamenii au stiu..astfel ca am ajuns in numar mare/foarte mare la intalnire.
Ce pot sa spun, am avut ocazia sa vedem 2 balene una langa cealalta(aratau parca in oglinda pt ca una dintre ele era a unui englez, deci cu volan pe dreapta). La un moment data intalnirea s-a unit cu cei de la Mistubishi, care au urcat si ei pana in parcarea unde aveam intalnirea Ford.
Am vazut o gramada de lume, mi-a placut Fiesta 1.6 a lui Oxigenbog, Cossie-ul lui Zanga este bestial, numai ca nu am vazut-o intr-adevar in elementul ei, nu si-a putut desfasura fortele.
Am plimbat cu batranica mea multa lume, chiar nu a prea stat pe loc in decursul acestei intalniri(dar avand in vedere ca daca benzina si timpul ar fi gratis numai la volan as sta...chiar nu mi-a parut rau, ba chiar m-am laudat si eu cu ea :icon_biggrin: ).
Am facut si o defilare...astfel ca s-a forma o coada zic eu destul de lunga de Forduri, am dat un tur al pietei si am intrat din nou in parcare.Momentul a fost absolut genial!
Multumesc tuturor pentru o seara superba! Imi pare rau ca nu am ajuns si la cafenea, dar ce sa facem...e mult de invatat, e grea viata de student in sesiune.
Ultima oară modificat de
Maximilian pe 13 Ian 2007, 20:49, modificat 1 dată în total.