Discutii libere/forum

Spalatorii auto

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Spalatorii auto

Mesajde levis » 14 Iun 2007, 18:37

Astazi in timp ce o plimbam pe fetita am vazut o faza tare la spalatoria auto din cartier.Erau mai multe masini parcate care deja au fost spalate,si prima era o frumusete de mondeo combi de dupa 2003 culoarea negru metalizat.Se urca un domn la volan,vireaza maxim stanga si da cu spatele,in acest timp roata fata dreapta iese de pe platforma betonata si intra pe spatiul verde,unde era un arbust ornamental(mai bine zis arata ca un tarus gros de 3-4cm si inalt de vreo 30 cm,probabil a fost inalt si la-u taiat las inaltimea asta)acest tarus a intrat intre roata si spoiler si a rupt aparatoarea de sub spoiler.Iese domnul se uita impreuna cu baiatul de la spalatorie se urca iar la volan sa deie cu spatele si zice la baiat sa aduca super glue.Intre timp am ajuns si eu la masina,si ia-m spus sa opreasca deoarece spoilerul sa departat vreo 2 cm de aripa.Coboara iara domnul si intre timp incepe sa curga apa abudent in fata rotii.Am mirosit apa si era apa de la spalare geamuri.Domnul aduce un cutit taiem tarusul si il scoatem.Zic la domnul; sa ridice masina cu cricul sa vedem de unde curge apa,si sa ridicam si capota,la care el intra in masina... :shock: :evil: dupa care zice ca nu gaseste de unde se deschide capota,la care eu "nu este masina ta"la cre el "nu eu sunt baiatul de la spalatorie".
Il ajut sa deschida capota,ne uitam sub masina,vasul pentru lichidul de spalat geamuri spart,niste fire subtiri cu o mufa smulse,si rupte(nu sunt de la proiector)aparatoarea de sub spoiler complect rupta,dupa cum m-am uitat clemele de la spoiler nu sa-u rupt.Dupa aia am mers spre casa.

P.S.Dupa aia mam gandit daca lipeste cumva aparatoarea de spoiler,si da masina propritarului de parca nu sa intamplat nimic :?: (oricum nu spala parbrizul in ziua aceea).Bine ca eu nu las masina niciodata la spalatorie!!!
MONDEO 2001 tddi 90cp 4usi,gri metalizat
levis
Gold Member

Re: Spalatorii auto

Mesajde MIHAI. » 14 Iun 2007, 18:49

$1 scrie:$2nu las masina niciodata la spalatorie!!!

NICIODATA!
masina si femeia nu se imprumuta!
la mine nici tata nu are acces la cheie!
posesor de focos:> http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=4284
[b]Respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie![/b]
MIHAI.
Gold Member

Maşina: Trend Champions League 2007 , 1.8 TDCI>"Focosul"

Mesajde irsido » 14 Iun 2007, 19:15

Cam aiurea....faze de aste se intampla si prin service-uri....asa ca nu lasati nimic nesupravegheat...nici nevasta macar...ca uite ce se poate intampla :lol:
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4 2.0i

Mesajde deejay_xb » 14 Iun 2007, 19:17

ti-o inteapa si apoi ti-o lipeste cu super glue :))
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Maşina: Porsche Cayenne Turbo twin-turbocharged 4.8L V8 500+ hp

Mesajde irsido » 14 Iun 2007, 19:26

ce?....nevasta?
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4 2.0i

Mesajde Alen » 15 Iun 2007, 01:58

$1 scrie:$2e?....nevasta?

pai ce....doar nu-i face alta gaura...ce s-o mai lipeasca ? :D
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde alecsutzu » 15 Iun 2007, 11:43

la mine tot asa....nici mama nici tata nu au acces la masina....desi ei o platesc....e luata pe firma lor....ei imi dau bani de motorina.....de revizie.... :) dar eu nu le`o dau nici mort! :)

Nasol moment....ce bine ca eu unde merg la spalatorie, administrator e un unchi de al meu.....care e un sofer de nota 11......si nu imi fac probleme!
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde Daddy » 15 Iun 2007, 12:25

Da si eu am patit o faza mai nasoala.. mi`a indoit aripa de la vechea masina.. tico..
[img]http://clubford.ro/files/cfor2_116.gif[/img]
New:Ford Focus 1.6 TDCI 109 HP 2006
EX:Ford Focus 1.8 TDCI 115 HP 2001
Daddy
Member

Mesajde Alen » 15 Iun 2007, 15:21

eu mi-o spal singur, cu manuta mea...am conditii la servici pentru asta.....e mult mai bine asa, nu dau rasol si nu risc sa mi-o birjareasca toti berbecii de pe la spalatorii....
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Înapoi la Discutii libere/forum