Înregistrare

ClubFord - Înregistrare

Cuprins: REGULAMENTUL GENERAL | REGULAMENTUL COMERCIAL | ALTE CLAUZE

REGULAMENTUL GENERAL


1. Membrii
Se recomanda ca membrii
 1. sa foloseasca Cutia cu nisip daca nu sunt familiarizati cu scrierea mesajelor în acest forum;
 2. sa citeasca rubrica Întrebari frecvente daca au nelamuriri cu privire la folosirea forumului;
 3. sa isi completeze Profilul cu Localitatea si detaliile Masinii (model, an, motorizare, caroserie, nivel de echipare) în câmpurile dedicate;
 4. sa posteze pareri argumentate;
 5. sa nu alimenteze conflictele;
 6. sa foloseasca functia Cautare înainte sa posteze o întrebare;
 7. sa se asigure ca încep un topic în categoria corecta, neaparat citind descrierea fiecarei categorii;
 8. sa nu afiseze informatii personale sensibile (ex : CNP, numar de telefon);
 9. sa foloseasca corect limba româna, sa utilizeze semnele de punctuatie si normele ortografice;
 10. sa nu înstraineze parola contului, nici chiar administratorilor sau moderatorilor (un administrator sau un moderator nu va cere niciodata parola contului unui utilizator);

Membrilor le este interzisa
 1. folosirea de cuvinte sau expresii de natura sa aduca jigniri sau ofense altor persoane;
 2. folosirea de cuvinte sau expresii licentioase ori obscene, necenzurate;
 3. postarea linkurilor cu continut explicit, fie ca acestea conduc la pagini pentru adulti ori la pagini cu continut macabru;
 4. postarea materialelor asupra carora nu au drepturi de distribuire;
 5. postarea unui link sau alta forma de informare ori publicitate în mod abuziv, pe mai multe topic-uri fara nicio legatura cu acestea sau prin sistemul de mesaje private;
 6. postarea unui topic într-o categorie gresita;
 7. postarea unui mesaj fara legatura cu subiectul/titlul topicului (offtopic);
 8. postarea mesajelor nefondate si jignitoare care au ca scop obtinerea de reactii puternice din partea celorlalti membri (generatoare de flame);
 9. raspunderea la mesajele generatoare de flame (mai sus mentionate);
 10. nerespectarea regulamentului impus de fiecare sectiune în parte;
 11. crearea de conturi clona cu scopul de a genera flame-uri si/sau a ocoli o sanctiune de ban permanent sau ban temporar;
 12. folosirea unei semnaturi cu o înaltime mai mare de 6 linii sau 100 pixeli, iar în cazul imaginilor, si cu o latime mai mare de 600 pixeli;
 13. interzisa vanzarea de obiecte, prestarea de servicii sau încurajarea la actiuni care încalca legea de pe teritoriul tarii unde se desfasoara respectiva activitate;
 14. postarea instructiunilor pentru evitarea unei pedepse primite în urma savârsirii unei infractiuni/contraventii prin comiterea altei infractiuni/contraventii (fals în declaratii, etc);
 15. postarea mesajelor care incalca natura apolitica si fara apartenenta religioasa a comunitatii;
 16. publicarea de oferte comerciale in alte sectiuni sau subiecte ale forumului, in afara celor personale deschise in sectiunea Comercial;


2. Moderatorii
Moderatorii au obligatia :
 1. sa stearga imediat posturile care contin reclama nefondata, abuziva sau spam;
 2. sa atenueze conflictele;
 3. sa atentioneze membrii când încalca regulamentul;
 4. sa ia masuri împotriva celor care încalca regulamentul foarte grav sau în repetate rânduri;
 5. sa mute topicurile deschise într-o categorie gresita si sa avertizeze autorul de acest lucru;
 6. sa urmareasca discutiile, astfel încât sa nu se îndeparteze de la subiect si sa le readuca în caz ca acest lucru s-a întâmplat.


3. Avatarul
Se interzice afisarea unui avatar cu continut explicit si/sau cu latimea mai mare de 150 de pixeli.

4. Semnatura
Nu trebuie sa depaseasca 6 linii la rezolutia de 1024x768 în înaltime, iar înaltimea tuturor materialelor grafice din aceasta sa nu depaseasca echivalentul a 3 rânduri la rezolutia de 1024x768.
Se interzic afisarea linkurilor catre pagini explicite, imaginilor/animatiilor mai mari de 150kb, mesajelor cu limbaj trivial.

5. Reclamatii
Daca un membru considera ca a fost insultat prin mesajele altor membrii sau nedreptatit printr-o actiune întreprinsa de un moderator, poate reclama acest lucru deschizând un topic în categoria Administratie/Arhiva sau printr-un mesaj privat unui Administrator sau Moderator.

REGULAMENTUL CATEGORIEI COMERCIAL


1. Structura
Comercial  Descrierea sectiunii
    Firme autorizate  Zona rezervata persoanelor juridice sau PFA ce doresc sa isi promoveze produsele
        Vanzari piese şi accesorii auto  
        Prestari servicii  
        Produse si servicii non-auto  
    Vanzatori Premium  Zona rezervata persoanelor fizice ce doresc sa isi promoveze produsele
        Vanzari piese şi accesorii auto  
        Prestari servicii  
        Produse si servicii non-auto  
    Vanzari Ocazionale  Zona rezervata persoanelor fizice ce vand ocazional produse
        Vanzari piese şi accesorii auto  
        Produse si servicii non-auto  
    Caut  Cauti o piesa anume? Sau un mecanic in Brasov? Sau un telefon mai vechi? Intreaba aici.
        Caut piese şi accesorii auto  
        Caut servicii auto  
        Caut diverse non-auto  


2. Reguli
Conditiile pentru firme autorizate si vanzatori premium
Persoanele juridice sau fizice specializate care doresc sa isi promovezele produsele sau serviciile in cadrul unui topic pe forum-ul ClubFord trebuie sa achite o taxa semestriala in valoare de 50E (225lei). Aceasta se plateste pentru lunile ianuarie - iunie, inclusiv, si iulie - decembrie, inclusiv.

Modalitatea de plata preferata este prin OP / plata on-line pe portalul dedicat. Pentru o mai buna operativitate, se recomanda ca dupa plata sa fie trimisa o copie electronica dupa dovada platii printr-un Mesaj Privat catre utilizatorul DGAlexandru sau printr-un e-mail la plati @ ClubFord.ro.

Taxa se achita pe utilizator, NU pe topic. Fiecare utilizator poate deschide mai multe topicuri, in limita unui singur topic pe arie (Auto, Non-Auto, Prestari Servicii etc.).

Afisarea anuntului de vanzare
Trebuie sa observati ce tip de obiect sau serviciu vindeti (o masina, o piesa originala, o janta sau unitate audio de alt producator, un obiect care nu are legatura cu domeniul auto) si sa il incadrati corespunzator. Daca nu tineti cont de structura si postati mesajul intr-o categorie gresita, mesajul va fi mutat de un moderator si veti lua 1 avertisment.

Reactualizarea anuntului de vanzare (UP)
Aveti dreptul la un singur mesaj de genul UP sau SUS la trei zile (de readucere pe prima pozitie a subiectului dvs). Daca trimiteti mai multe, pentru fiecare "UP" sau "SUS" veti primi 1 avertisment/warn.

Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluias produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin (nu pe ocazii) si este verificabil. Orice alte mesaje vor fi sterse. Daca aveti ceva similar de vanzare, nu scrieti intr-un subiect deja existent, ci initiati unul pentru dumneavoastra.

ALTE CLAUZE


În orice situatie neacoperita de prezentul regulament, decizia va fi luata de echipa de administrare si moderare ClubFord, dupa o dezbatere între membrii acesteia.

Regulamentul poate fi modificat/actualizat fara înstiintarea prealabila a membrilor.

În conformitate cu Legea 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic, republicata, ClubFord nu poate fi facut responsabil de continutul mesajelor postate de membrii acestuia.

Accesând “ClubFord”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “ClubFord”. Putem schimba acest lucru oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi “ClubFord” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul actualizării/amendării lor.

Forumul nostru foloseşte phpBB, care este o soluţie publicată sub incidenţa “Licenţei Generală Publică” (abreviată “GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, grupul phpBB nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vă rugăm să vizitaţi: http://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde “ClubFord” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca “ClubFord” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar “ClubFord” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.

 

Cine este conectat

În total sunt 379 utilizatori conectaţi :: 3 înregistraţi, 0 invizibili şi 376 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 1283 pe 23 Apr 2024, 16:22

Utilizatori înregistraţi: axxa424, GoGeorgee, vdodu

Zile de naştere

Nicio zi de naştere astăzi

Site Login