Bună seara!
Din nefericire, în urma unui incident stupid, m-am ales cu o daună totală a mașinii de care m-am folosit în ultimii aproape 12 ani

. Mașina a fost lovită în fața porții de un șofer cel puțin grăbit... Problema e că acum trebuie să scap de epavă și am primit o lovitură în moalele capului azi când cineva mi-a oferit 300 de euro pe epavă, în condițiile în care eu am dat 1400 de lei cu o săptămână înainte de a fi lovită pentru a înlocui discuri, plăcuțe, saboți și repararea ambelor planetare (cea din stânga este intactă, cea din dreapta e ruptă). Așa că încerc să obțin un preț cât mai bun pe ea, mi se pare barbar să oferi atât de puțin, în condițiile în care oricine o cumpără obține mai mult doar pe cutia de viteze, spre exemplu...
Avariile se vad în poze. Detalii suplimentare:
- Amortizoarele au fost schimbate acum aproximativ doi ani, Kayaba, trei sunt în stare foarte bună
- Motorul și subansamblurile sunt în stare de funcționare; mașina mergea ireproșabil înainte de accident
- Radiatorul de AC este căzut de pe poziție, nu știu dacă e funcțional. De asemenea, un furtun de la instalația de AC este rupt. Compresorul AC nu este afectat. Climatizarea mergea impecabil, vara trecută am făcut verificarea și completarea cu freon.
- Barele transversale și suporții de biciclete rămân la mine și vor echipa următoarea mașină, care va fi tot Focus, aproape 90%
Marca/Model: Ford Focus
Caroserie/Numar usi: Hatchback 5
Culoare:vișiniu
Kilometraj: 213000
An de fabricatie: dec 2000
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Taxa de inmatriculare neplatita
Motor: 1,6 benzina, 100 CP, Euro 2 motor tip FYDA
Cutie viteze manuala
Consum mixt 7 și un pic (nu cred ca mai contează)
Nivel de echipare Ambiente
Orice alte detalii pot fi solicitate aici sau la tel: 0732520808
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-

-