Vand Focus ST
Marca/Model: Ford Focus ST
Caroserie: Hatchback 5 usi
Culoare: Galben
Kilometraj: 46000 Km
An de fabricatie: 2014
Stare inmatriculare: Inmatriculata RO 05.2014
Taxa de inmatriculare platita si nerecuperata
Motor: Benzina Ecoboost 2.0l 250CP
Cutie viteze: manuala 6 trepte
Consum: ~12 litri /100km consum mediu
Nivel de echipare: ST
Detalii nivel de echipare: aer conditionat automat bi-zonal, pilot automat, Xenon, led-uri pe lumini de zi, scaune incalzite , parbriz cu degivrare, etc., senzori parcare spate
Detalii nivel de siguranta: ABS, ESP
Alte comentarii: Revizii facute la Tiriac Auto, se poate verifica. Masina nu are nici o problema tehnica. Estetic are cateva puncte unde a sarit vopseaua pe capota (de la criblura de pe asfalt) - o pot rezolva pe CASCO + o mica zgarietura pe o janta. Nu am roti de iarna, nu am mers cu masina pe timpul iernii. Se poate vedea in Bucuresti sau Constanta in anumite weekend-uri. Pentru mai multe detalii PM sau telefonic. Scuze pentru poze, sunt facute cu telefonul. Din pacate ajung acasa dupa ce se intuneca. In weekend as putea face poze de o mai buna calitate
Pret 18.000EUR usor negociabil
Date contact: telefon 0722.S13.2S9 - 5 in loc de S
Ciprian
Caroserie: Hatchback 5 usi
Culoare: Galben
Kilometraj: 46000 Km
An de fabricatie: 2014
Stare inmatriculare: Inmatriculata RO 05.2014
Taxa de inmatriculare platita si nerecuperata
Motor: Benzina Ecoboost 2.0l 250CP
Cutie viteze: manuala 6 trepte
Consum: ~12 litri /100km consum mediu
Nivel de echipare: ST
Detalii nivel de echipare: aer conditionat automat bi-zonal, pilot automat, Xenon, led-uri pe lumini de zi, scaune incalzite , parbriz cu degivrare, etc., senzori parcare spate
Detalii nivel de siguranta: ABS, ESP
Alte comentarii: Revizii facute la Tiriac Auto, se poate verifica. Masina nu are nici o problema tehnica. Estetic are cateva puncte unde a sarit vopseaua pe capota (de la criblura de pe asfalt) - o pot rezolva pe CASCO + o mica zgarietura pe o janta. Nu am roti de iarna, nu am mers cu masina pe timpul iernii. Se poate vedea in Bucuresti sau Constanta in anumite weekend-uri. Pentru mai multe detalii PM sau telefonic. Scuze pentru poze, sunt facute cu telefonul. Din pacate ajung acasa dupa ce se intuneca. In weekend as putea face poze de o mai buna calitate
Pret 18.000EUR usor negociabil
Date contact: telefon 0722.S13.2S9 - 5 in loc de S
Ciprian
- Zeddiculus
- Incepator
- Maşina: Ford