Ford Mondeo Mk2
Marca/Model (Ford Mondeo)
Caroserie/Numar usi ( Hatchback 5 usi )
Culoare ( albastru)
Kilometraj (116.000km reali )
An de fabricatie (1997)
Stare inmatriculare: (inmatriculata Bg, firma romanasca - firma este ok, nu sunt probleme; itp si asigurare valabile pana in iunie 2015 )
Motor : (2.0, benzina/96kw/131CP, Euro2)
Cutie viteze: manuala / 5+1
Consum (urban/extraurban, in L/100km) ( 11/ 6.5-7 la 100km)
Nivel de echipare :Ghia
Detalii nivel de echipare (aer conditionat manual / trapa )
Masina a fost adusa de catre mine din Germania, luata direct de la proprietar, in martie 2011.
Nu am umblat la km-i ( am adus-o la 90.000km , am o pagina de la inspectia tehnica din Germania, unde este trecut
nr de km-i si se vede ca nu mergea mult cu ea).
Am schimbat pe ea: Distributie (Contitech), baterie (dec 2014), releu alternator, amortizoare spate (Monroe), sonda apa, senzor apa pt bord, discuri frana, placute, saboti frana, lichid frana, etc. tot ce-a fost nevoie.
In 2012 am fost lovit spate-stanga, am schimbat aripa spate+haion+bara spate.
Mai trebuie schimbate cablurile de frana, curea transmisie ( dimineata scârțâie).
Functioneaza perfect. O vand pentru a-mi lua un Mk3 full options, tot benzina, tot hatchback pt avantajul imens pe care il ofera la deschiderea portbagajului cu tot cu luneta.
Voi reveni cu poze.
Pret: 1500 EURO
0754.044.942 sau musashi_titz@yahoo.com
Catalin (Bucuresti)
Caroserie/Numar usi ( Hatchback 5 usi )
Culoare ( albastru)
Kilometraj (116.000km reali )
An de fabricatie (1997)
Stare inmatriculare: (inmatriculata Bg, firma romanasca - firma este ok, nu sunt probleme; itp si asigurare valabile pana in iunie 2015 )
Motor : (2.0, benzina/96kw/131CP, Euro2)
Cutie viteze: manuala / 5+1
Consum (urban/extraurban, in L/100km) ( 11/ 6.5-7 la 100km)
Nivel de echipare :Ghia
Detalii nivel de echipare (aer conditionat manual / trapa )
Masina a fost adusa de catre mine din Germania, luata direct de la proprietar, in martie 2011.
Nu am umblat la km-i ( am adus-o la 90.000km , am o pagina de la inspectia tehnica din Germania, unde este trecut
nr de km-i si se vede ca nu mergea mult cu ea).
Am schimbat pe ea: Distributie (Contitech), baterie (dec 2014), releu alternator, amortizoare spate (Monroe), sonda apa, senzor apa pt bord, discuri frana, placute, saboti frana, lichid frana, etc. tot ce-a fost nevoie.
In 2012 am fost lovit spate-stanga, am schimbat aripa spate+haion+bara spate.
Mai trebuie schimbate cablurile de frana, curea transmisie ( dimineata scârțâie).
Functioneaza perfect. O vand pentru a-mi lua un Mk3 full options, tot benzina, tot hatchback pt avantajul imens pe care il ofera la deschiderea portbagajului cu tot cu luneta.
Voi reveni cu poze.
Pret: 1500 EURO
0754.044.942 sau musashi_titz@yahoo.com
Catalin (Bucuresti)
''Life is like a box of chocolates.''
-
titz12 - Ford Freak
- Maşina: