vând ford galaxy, 2006, 1.8 tdci
Marca/Model: Ford Galaxy
Caroserie/Numar usi: 5, 7 locuri
Culoare: argintiu
Kilometraj: 217756 reali
An de fabricatie: 2006
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Taxa de inmatriculare platita si nerecuperata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.8, tdci, 125 de cai
Cutie viteze(ex: manuala / automata, nr trepte): manuală. 6 trepte
Consum: mixt, cu 7 persoane: 6-6,5 %
Nivel de echipare: ghia
Detalii nivel de echipare: echipare de ghia, tempomat și celelalte
Detalii nivel de siguranta: aici nu știu în afară de abs
Alte comentarii: mașina a fost cumpărată în iunie-iulie 2014 din Belgia, așa cum se va vedea are certificat car-pass care atestă numărul de kilometrii, multe pagini cu alte chitanțe ce atestă servisarea mașinii, inclusiv chitanțe din România, are cârlig și cutie portbagaj, cauciucuri continental ecocontact 5 noi, cumpărate în iulie 2015, mașina în România a fost folosită circa 30000 de kilometrii, am cumpărat-o și pentru pelerinaje religioase. Are parbrizul fisurat circa 7 centrimetri în laterala pasagerului din dreapta, schimburile s-au făcut la timp, inclusiv distribuția în țară când am venit, are 2 înfundături din Belgia, una la haion, alta în aripa din dreapta. O vând pentru faptul că am achiziționat o remorcă de 2 tone și ea nu poate lua decât una de 1400 de kilograme. Dau și un rând de cauciucuri de iarnă.
Pret final: 33750 lei. Schimb cu Galaxy, Mondeo de 175 de cai, 163 de cai, transit de 9 locuri, Vito, Sprinter sau altă mașină de 9 locuri plus diferența din partea mea.
Date contact: Alex, Târgoviște, 0723581585.
Foto pe mail, aici îmi spune că am fișiere mai mari de 2 mega.
Caroserie/Numar usi: 5, 7 locuri
Culoare: argintiu
Kilometraj: 217756 reali
An de fabricatie: 2006
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Taxa de inmatriculare platita si nerecuperata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.8, tdci, 125 de cai
Cutie viteze(ex: manuala / automata, nr trepte): manuală. 6 trepte
Consum: mixt, cu 7 persoane: 6-6,5 %
Nivel de echipare: ghia
Detalii nivel de echipare: echipare de ghia, tempomat și celelalte
Detalii nivel de siguranta: aici nu știu în afară de abs
Alte comentarii: mașina a fost cumpărată în iunie-iulie 2014 din Belgia, așa cum se va vedea are certificat car-pass care atestă numărul de kilometrii, multe pagini cu alte chitanțe ce atestă servisarea mașinii, inclusiv chitanțe din România, are cârlig și cutie portbagaj, cauciucuri continental ecocontact 5 noi, cumpărate în iulie 2015, mașina în România a fost folosită circa 30000 de kilometrii, am cumpărat-o și pentru pelerinaje religioase. Are parbrizul fisurat circa 7 centrimetri în laterala pasagerului din dreapta, schimburile s-au făcut la timp, inclusiv distribuția în țară când am venit, are 2 înfundături din Belgia, una la haion, alta în aripa din dreapta. O vând pentru faptul că am achiziționat o remorcă de 2 tone și ea nu poate lua decât una de 1400 de kilograme. Dau și un rând de cauciucuri de iarnă.
Pret final: 33750 lei. Schimb cu Galaxy, Mondeo de 175 de cai, 163 de cai, transit de 9 locuri, Vito, Sprinter sau altă mașină de 9 locuri plus diferența din partea mea.
Date contact: Alex, Târgoviște, 0723581585.
Foto pe mail, aici îmi spune că am fișiere mai mari de 2 mega.
Ultima oară modificat de BogdanFSB pe 03 Aug 2015, 14:59, modificat 1 dată în total.
Motiv: Unit mesajele consecutive. Poti urca poze daca le redimensionezi - de exemplu 800x600 px.
Motiv: Unit mesajele consecutive. Poti urca poze daca le redimensionezi - de exemplu 800x600 px.
- tzarualex
- Incepator
- Maşina: ford Mondeo, 2002, 2000 cm, 130 de cai, nivel obișnuit