Ford Mondeo Mk3 GHIA X cu volan pe dreapta
Am aceasta masina in Anglia si intentionez sa vin cu ea in tara in Vara. Postez aici ca sa aflu daca am sansa sa o vand in tara si la ce pret? Daca exista binevoitori care sa imi dea indicii in acest sens, va multumesc anticipat!
Marca/Model Ford Mondeo Ghia X
Caroserie/Numar usi Hatchback 5usi
Culoare Gri
Kilometraj 140 000 mile deci undeva peste 200 000km sunt reali pentru ca in UK se inregistreaza milele la ITP-ul anual
An de fabricatie 2003
Stare inmatriculare: inmatriculata in Anglia, cu volan pe partea dreapta
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 2.0, diesel/TDCI, 96kw/131CP, Euro4 sau Euro3 ?!?
Cutie viteze: manuala 6 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km) (ex: 8/4.5/6 l/100km)
Nivel de echipare : Ghia X
Detalii nivel de echipare:aer conditionat automat, pilot automat, CD Sony cu magazine 6 CDuri, torpedou refrigerat, faruri ceata, scaune incalzite si ventilate, parbriz cu degivrare, lumini la picioare si sub oglinzi, oglinzi incalzite si rabatate electric, scaune reglabile electric in 6 directii, tapiserie piele + piese intoarsa perforata, oglinda retrovizoare heliomata electric, senzor de ploaie(stergatoare automate), senzor de lumina (faruri automate)
Detalii nivel de siguranta (ex: ABS, EBD, EBA, ESP, 8x AirBag / cu IPS)
Alte comentarii: Itp valabil in UK, toate actele in regula pe UK (circul cu ea), vine cu anvelope de iarna si vara, este in stare impecabila in interior si mecanic (inlocuit kit anbreiaj si volanta, toate curelele si rolele, uleiuri, filtre....etc) dar pe exterior are diverse urme si zgarieturi.
Pret: nu stiu, aveti sugestii? Masina ar ajunge in tara in august
Date contact: raspuns aici sau pentru cine e interesat cu adevart email cristi.pache la gmail.com
-
cristi12300 - Incepator
- Maşina: Ford Mondeo mk4