Vand Ford Fusion 1.4 TDCi 2006
Marca/Model: Ford Fusion
VIN (serie caroserie):
Caroserie/Numar usi: Hatchback 5 usi
Culoare: Gri / Grey
Kilometraj: 181.xxx
An de fabricatie: 2006 / 06
Stare inmatriculare: Inmatriculata acum o luna (xx.11.2017)
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.4 TDCi, 50kw/68HP, Euro 4
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): Manuala, 5 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 6.2 / 5.4 / 5.8 - se poate scoate si mai jos, eu merg tare.
Nivel de echipare: Ambient
Detalii nivel de echipare: Aer conditionat, CD player, Geamuri electrice
Detalii nivel de siguranta: ABS, Airbag
Alte comentarii: Masina in stare foarte buna. Am facut schimburile imediat cand am luat-o, am si kitul de distributie INA in portbagaj care nu a necesitat schimbare, placute si discuri schimbate. Interior foarte curat si ingrijit, masina de nefumatori. Carte Service pana in 2014.
Pret: 2750 euro negociabil !
Date contact: 0762084126 / hf_now@yahoo.com
Masina personala, folosita 4 luni. O vand pentru ca am picat in ispita unui Subaru Forester 2.5 boxer diesel.
NU necesita investitii, sincer vorbind, nu tip samsar
- cauciucuri M+S foarte bune, discuri, placute noi, schimburi de 7000 km, bucsaraie in stare perfecta momentan.
Carlig de remorcare cu priza, kit roata de rezerva model subtire NOU !

Pozele sunt facute fara numere. Masina arata la fel si acum, doar ca are numere. Revin mai pe seara cu poza mai multe la cerere.
VIN (serie caroserie):
Caroserie/Numar usi: Hatchback 5 usi
Culoare: Gri / Grey
Kilometraj: 181.xxx
An de fabricatie: 2006 / 06
Stare inmatriculare: Inmatriculata acum o luna (xx.11.2017)
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.4 TDCi, 50kw/68HP, Euro 4
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): Manuala, 5 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 6.2 / 5.4 / 5.8 - se poate scoate si mai jos, eu merg tare.
Nivel de echipare: Ambient
Detalii nivel de echipare: Aer conditionat, CD player, Geamuri electrice
Detalii nivel de siguranta: ABS, Airbag
Alte comentarii: Masina in stare foarte buna. Am facut schimburile imediat cand am luat-o, am si kitul de distributie INA in portbagaj care nu a necesitat schimbare, placute si discuri schimbate. Interior foarte curat si ingrijit, masina de nefumatori. Carte Service pana in 2014.
Pret: 2750 euro negociabil !
Date contact: 0762084126 / hf_now@yahoo.com
Masina personala, folosita 4 luni. O vand pentru ca am picat in ispita unui Subaru Forester 2.5 boxer diesel.
NU necesita investitii, sincer vorbind, nu tip samsar

Carlig de remorcare cu priza, kit roata de rezerva model subtire NOU !

Pozele sunt facute fara numere. Masina arata la fel si acum, doar ca are numere. Revin mai pe seara cu poza mai multe la cerere.
-
hf_now - Incepator
- Maşina: Ford