Switch to full style
Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Curatare elemente textile - intalnirea nationala CF 2011

02 Iun 2011, 16:10

Asa cum spune si titlul, pe perioada desfasurarii Intalnirii Nationale CF 2011, in limita timpului disponibil si desigur in masura in care exista membrii interesati, pot aduce un aparat special destinat curatarii elementelor textile din interiorul autovehiculului (plafon, scaune, banchete, mocheta, capitonaje usi, etc) si nu numai.

Ejectorul in forma de con prin care iese solutia de curatare creeaza efect de tornada prin miscari oscilatorii care au ca efect curatarea rapida a suprafetelor dure si delicate. Mizeria este scoasa instant din materiale si suprafata ramane aproape uscata.

Un filmulet de prezentare gasiti aici: . Modelul pe care il detin este varianta noua a modelului prezentat in film.

Aveti in cele ce urmeaza o lista de preturi pentru manopera de curatare a unor componente interioare:

- plafon autovehicul clasa mica si medie - 30 lei
- plafon autovehicul clasa mare - 35 lei
- scaun (sofer sau pasager) - 25 lei
- bancheta - 30 lei
- mocheta (nu cuprinde spatiul portbagajului) autoturism clasa mica si medie - 40 lei
- mocheta (nu cuprinde spatiul portbagajului) autoturism clasa mare - 45 lei
- capitonaj usa - 5 lei

In cele ce urmeaza va stau la dispozitie cu orice alte detalii.

Re: Curatare elemente textile - intalnirea nationala CF 2011

02 Iun 2011, 19:10

Salut.E foarte buna oferta.Vreau si eu.Pt mai multe detalii cum facem?Cat timp dureaza sa fac scaunele din fata si bancheta din spate?

02 Iun 2011, 20:27

Dureaza maxim o ora si inca 20-30 min sa se usuce complet. ;) Vom stabili un program la inceputul saptamanii viitoare in functie de numarul doritorilor.

02 Iun 2011, 20:37

sunt interesat de bancheta si scaune

03 Iun 2011, 10:45

Deschid in cele ce urmeaza o lista cu doritorii serviciilor mele:

1. KLauSEL - 2 scaune, bancheta
2. dragos_focus - 2 scaune, bancheta
3. radu_v8 - 2 scaune, posibil plafon
4. AndrEIxXx - 2 scaune, mocheta
5.

03 Iun 2011, 22:09

As putea deschide o lista si cu problemele de spam...? :-??
1) Mihai L

04 Iun 2011, 19:49

@MihaiL: Nu e buton ca pe facebook :D ca ti-as da like

05 Iun 2011, 01:42

Pentru o rapida informare cu privire la serviciile pe care le pot oferi la intalnirea nationala CF 2011, am recurs la mesaje private continand link catre prezentul topic adresate celor inscrisi la acest eveniment. Inteleg acum ca acest mod de publicitate este complet interzis pe acest forum, fiind considerate "mesaje tip spam".
IMI CER SCUZE AICI ACELORA CARE AU PRIMIT MESAJUL TIP SPAM DE LA MINE.

05 Iun 2011, 08:34

esti in Deva? ca trec cam o data la 1 luna pe acolo.
m-ar ineresa si pe mine. se poate face programare, si cu cat timp inainte?

05 Iun 2011, 10:30

Da sunt din Deva. Nr meu e 0724010075, suni cu cateva zile inainte si nu e absolut nici o problema.

05 Iun 2011, 12:10

Ai uitat sa mentionezi ce era mai important... :D
Cat costa operatiunea in sine pentru tot interiorul unui autovehicol (spre exemplu masina mea) adica, plafon, banchete si scaune fata/spate, portbagaj, mocheta de pe jos, presuri, etc.
Cat dureaza un cleaning din acesta complet, cat costa per-total si daca se percepe un discount pentru intreg interiorul...?! :-/
Cu respect...

05 Iun 2011, 14:05

Un interior complet, mai cuprinde pe langa cele enumerate de tine mai sus si:
- curatare/tratament geamuri laterale, parbriz, luneta
- curatare/tratament chedere
- curatare bord si plansa de bord
- tratament suprafete plastic

Acum, eu n-am trecut in lista mea toate acestea, tocmai din cauza lipsei fizice de timp la intalnire, dar si din lipsa unui spatiu adecvat in care sa-mi desfasor activitatea. Un interior complet la un autoturism clasa mica/medie cu interior textil (nu piele) costa 240 ron + tva si dureaza intre 8-11 ore de munca functie de starea de degradare.

Lista mea contine doar serviciile pentru curatirea partilor interioare textile. Preturile afisate in primul meu post sunt reduse cu 26% fata de preturile generale practicate.

05 Iun 2011, 21:04

buna treaba .......felicitari

05 Iun 2011, 23:28

Daca imi place cum se prezinta rezultatul final la "KLauSEL", poti sa ma treci pe lista cu o curatare integrala a tot ceea ce inseamna material textil din interiorul autovehicolului, inclusiv portbagaj... ;)

11 Iun 2011, 14:45

Pana la urma ati rezolvat cu spatiu?

13 Iun 2011, 07:53

Eu am rezolvat pentru Radu cu spatiul, dar nu a mai dat el nici un semn de viata.
Subiect închis