Switch to full style
Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

-- Modificare Leduri Bord , Butoane , etc --

05 Noi 2012, 04:20

Dupa cum spune titlul , putem sa schimbam culoarea la orice doriti dvs.

Ceasuri de bord , butoanele din masina , comenzile de climatizare , radio - cd originale.

Orice este posibil , atata pentru masinile de generatie mai nou cat si pentru cele de generatie mai veche.

Se poate face orice culoare , orice combinate de culori , acele o anumita culoare scrisul alta culoare. Orice idee aveti se poate realiza

Aici aveti atasate imaginile cu bordul de la ford-ul meu focus mk1

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pentru orice detalii ma puteti contacta la numarul de telefon

0743 271 395 - Alex

Re: -- Modificare Leduri Bord , Butoane , etc --

05 Noi 2012, 08:24

Salut,pentru un ford fiesta mk6 in bord sa am rosu cu albastru ca la vw cat ma costa?Si consola centrala.
Ce bani?Mersi

05 Noi 2012, 18:35

Si butoanele vrei sa le lasi verzi ? Mai bine da-mi un telefon si asa cred ca e cel mai bine sa vb direct la tlf 0743 271 395

25 Noi 2012, 15:09

Salut,zi-mi si mie un pret pentru ce te-am rugat.O sa te si sun zilele astea sa stabilim ce si cum si dupa vedem.Vreau intai un lret orientativ.

25 Noi 2012, 15:32

Doar ceasurile din bord cu transport dus / intors te costa undeva la 250 - 300 lei . Ii un pret aprox , mai bine zic mai mult si poate nu va fi atata decat sa zic mai putin si sa fie mai mult. da-mi te rog un telefon si ne intelegem la telefon

03 Dec 2012, 17:13

Cam cat te-a costat tot pe tine . Am si eu un Ford la fel si sunt interesat .
Multumesc :)
Subiect închis