08 Ian 2013, 19:24

Transport autoturisme urban/interurban cu platforma proprie.
Verificare auto in vederea achizitiei - inclusiv grosime strat de vopsea si identificare a interventiilor efectuate la caroseriile din tabla de otel.
Si altele conform semnaturii, tot acolo aveti si datele de contact  

Bucuresti sector 1 (Sos Chitilei).

- Fişiere ataşate
- 

-  Transport platforma

- 

-  Crash check

- 

-  Racing & performance

09 Ian 2013, 09:08

Super tare faza cu asistenta profesionista la cumparare  

M-ar interesa cateva detalii despre ce cuprinde asistenta, in afara de verificarea grosimi strat de vopsea si identificare a interventiilor efectuate la caroseriile din tabla de otel.
Stima

14 Feb 2013, 12:38

Serviciu de transport pe platforma la RAR Bucuresti:
dus-intors de la orice locatie din Bucuresti la RAR + 90 min stationare pentru operatiunile de acolo = 200 lei.
Valabil pt autoturisme <1500 kg apte sa urce pe platforma cu mijloace proprii. Pentru deplasare in afara Bucurestiului tariful este de 1.4 lei/km si se percepe dus-intors, iar pentru stationarea suplimentara 20 lei/ fiecare 30 min.

28 Mar 2013, 10:04

Valabil in continuare!

17 Apr 2013, 08:17

Anunt valabil!

09 Oct 2013, 19:43

Vineri 11 oct 2013 am un loc liber pe platforma pe traseul Targu Jiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti. Pret convenabil, negociabil functie de distanta si eventuala abatere de la traseul meu, se poate incarca/descarca  pe/de pe drum in orice punct. Pot transporta autoturisme mici sau medii.
0724 756 349

13 Oct 2014, 09:14

Salut.Sa imi dai si mie un semn cand ai drum spre Craiova.Am un Alfa Romeo 147 de transportat pana acolo.