Switch to full style
Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Vand Montez senzori parcare

07 Iun 2013, 13:20

Montez senzori de parcare pe diferite tipuri de autoturisme.Montajul este profesionist ,cu scule adecvate si rapid .

Se pot asigura la cerere si kit ul de senzori necesari montarii,cu afisaj pe display ,sau cu afisaj in oglinda retrovizoare.Colaboram cu diferite firme distribuitoare de senzori de parcare si accesorii auto.

Cost manopera montaj sistem de senzori parcare la 60 lei.(rapid,ieftin si de calitate)

Va asteptam pentru montajul oricarui tip de senzori de parcare pe masina dumneavoastra. Puteti veni dumneavoastra cu sistemul de senzori sau puteti alege una din ofertele propuse de noi;

NOU! Sistem de senzori de parcare cu display si buzzer calitate inalta si garantie-140 lei

Montaj doar 60 lei

Re: Vand Montez senzori parcare

16 Iun 2013, 20:00

din ce oras esti?

22 Iun 2013, 23:08

Salut,

Sunt interesat pentru un montaj, dar as vrea sa stiu mai multe detalii.

Numai bine.

01 Sep 2013, 00:13

mai este valabil anuntul? mai prestezi serviciile de care vb?
Stima

Montaj senzori parcare

12 Ian 2014, 23:13

Montam senzori de parcare pe diferite tipuri de autoturisme.Montajul este profesionist ,cu scule adecvate si rapid .

Se pot asigura la cerere si kit ul de senzori necesari montarii,cu afisaj pe display ,sau cu afisaj in oglinda retrovizoare.Cost manopera montaj senzori de la 60 lei.(rapid,ieftin si de calitate)

Va asteptam pentru montajul oricarui tip de senzori de parcare pe masina dumneavoastra. Puteti veni dumneavoastra cu sistemul de senzori sau puteti alege una din ofertele propuse de noi;

NOU

-KIt senzori de parcare Caracteristici:
4 senzori;
Design multifunctional
Designuldisplay ului care se monteaza deasupra oglinzii asigura o mai mare functionalitate;
Banda de frecventa, afisaj digital;
Atentionare prin afisaj numeric, voce si simulare a vitezei;
Date tehnice:
• Voltaj necesar: 10~15 V/ CC;
• Putere maxima: Pmax 50 dB;

-Pret 100 lei

Detinem in stoc si senzori de parcare la culoarea autoturismului.

Montaj 60 lei orice autoturism

Acum disponibili si la domiciliul dumneavoastra.

Re: Montaj senzori parcare

19 Feb 2014, 20:03

poti sa pui o poza cu display-ul din kit?

19 Feb 2014, 23:12

Ne puteti contacta la 0765.481.821

19 Feb 2014, 23:15

eu te-am rugat sa pui o poza, nu sa imi dai nr de telefon. si asta ca sa vad daca imi place modelul acela de display sau nu.

23 Sep 2014, 22:16

Salut
M-ar interesa si pe mine un set de senzori fata spate dak imi pute-ti spune cat ma costa cu tot cu montaj. Multumesc
Subiect închis