Prestari servicii si asigurari

Neco Motors

Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Neco Motors

Mesajde florin_nms » 13 Apr 2012, 11:58

Salutare,

Trebuie sa imi vopsesc masina complet si am apelat la cei de la Neco Motors din Bacau. Stiu ca sunt in Reorganizare juridica, insa ce ma intereseaza pe mine este daca pe partea de vopsitorie stau bine.
Be original!!! Don't copy others!
florin_nms
Incepator

Maşina: Ford Mondeo , 2008, 2.0 , 145 cp

Re: Neco Motors

Mesajde petremaresh » 13 Iun 2012, 22:58

daca tot vrei sa o faci in Bacau, iti pot recomanda un service super ok, dar nu la reprezentante, e doar numele de ele..
am vopsit-o si eu.
Ford S Max 2.0 Automat 7 locuri
EX :
Ford Mondeo 2011 facelift break
Ford Focus 2012 break
Ford Galaxy 2002 automat, piele, navi, dvd, 7 locuri
Focus 2007 Panther Black 3 doors stilizat
petremaresh
Ford Freak

Maşina: S Max 2.0 automat

Re: Neco Motors

Mesajde florin_nms » 23 Iun 2012, 20:40

Revin cam tarziu cu un feed back, dar e bine si acum zic eu. Nu se meritabefortul sa mergeti acolo. Vospsitorul lasa mult de dorit, este foarte arogant, meserie ioc. Pacat de materiale pentru ca sunt de calitate. Am mers de 3 ori la retusuri in garantie si o data la revopsit capota pentru ca a sarit lacul. Directorul de service e degeaba pe acolo, nu isi face treaba deloc.
Be original!!! Don't copy others!
florin_nms
Incepator

Maşina: Ford Mondeo , 2008, 2.0 , 145 cp

Înapoi la Prestari servicii si asigurari