Prestari servicii si asigurari

Recomandare service (evident) bun

Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Recomandare service (evident) bun

Mesajde mynameismada » 28 Dec 2012, 00:51

Din pacate, in seara asta am patit-o. nu mai intru in detalii, nu a fost vina mea, si o sa imi repar masina pe RCA-ul vinovatului(are la Allianz). aveti vreo recomandare pentru un service bun, eventual de la un dealer ford(gen romcar, colina, tiriac, nici nu mai stiu care sunt)? In principal, trebuie sa schimbe bara fata, capota, far, plus cine stie ce o mai fi pe acolo(as vrea sa faca si o verificare ca lumea a masinii - directie, frane si ce mai e). Astept recomandari, stiu ca e short notice, dar as vrea sa o duc maine in service dupa constatare.
mynameismada
Incepator

Maşina: Ford Fiesta, 2009, motor 1.25 L, 82 CP, echipare Trend

Re: Recomandare service (evident) bun

Mesajde mynameismada » 13 Ian 2013, 13:13

am dus-o la Neste pana la urma, sper sa faca treaba buna, cel putin pana acum mi-au lasat o impresie foarte buna. Luni vin piesele si se apuca de ea, va tin la curent.
mynameismada
Incepator

Maşina: Ford Fiesta, 2009, motor 1.25 L, 82 CP, echipare Trend

Înapoi la Prestari servicii si asigurari